(Persbericht) Almere, 20 juli 2011 Zeshan Akram (34) is bij neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, aangesteld als system / network engineer. In deze functie is hij breed inzetbaar en kan hij zorgdragen voor de gehele IT-infrastructuur van bedrijven, van beheer tot technische ontwikkeling.

Voordat Zeshan bij neomax startte, heeft hij ruim 9 jaar ervaring opgedaan binnen de ICT. Zeshan was onder meer werkzaam bij Fujitsu Siemens als technical engineer en bij i3 Groep als storage engineer. In deze laatste functie hield hij zich bezig met troubleshooting voor klanten en medewerkers op het gebied van Microsoft, HP, Netbackup, Cisco en VMware. Daarnaast installeerde en configureerde hij HP EVA, HP Blades en SAN switches.

Zeshan Akram: à¢â‚¬Å“Nadat ik mijn cv op een vacaturesite geplaatst had, ben ik door verschillende partijen benaderd. Mijn keuze viel al snel op neomax, omdat zij à©à©n van de weinige partijen zijn die medewerkers de mogelijkheid bieden om fulltime te werken en daarnaast opleidingen te volgen. Mijn doelstelling is om uiteindelijk door te groeien naar een senior management functie en daarom is het prettig om een werkgever te hebben die het belang van trainingen en certificeringen ziet. Ik heb mijn ambities uitgebreid besproken met neomax en samen hebben we een groeipad opgesteld voor de komende periode. Ik kijk uit naar een afwisselende en leerzame periode bij neomax.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Zeshan is erg ambitieus en beschikt bovendien over een grote hoeveelheid IT-kennis. Echt een IT-professional die bij ons past en we zijn dan ook blij dat hij voor neomax gekozen heeftà¢â‚¬, licht Stephan Bosman, directeur van neomax, toe. à¢â‚¬Å“De hard skills zijn bij Zeshan overduidelijk aanwezig. Zo heeft hij onder andere trainingen gevolgd op het gebied van Microsoft, Cisco en HP EVA. Wij vinden de focus op soft skills echter net zo belangrijk. Daarom hebben we met Zeshan een passend groeipad ontwikkeld om hem te begeleiden richting een senior management functie. Voor ons is de ontwikkeling van mensen de basis voor succes.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Er is een foto beschikbaar van Zeshan Akram.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730