(Persbericht) * ISO 9001:2008-certificering voor labelproductie
* Nieuwe lijn produceert standaardlabels met innovatief grondvel voor lagere kosten, een verbeterde productiviteit en een milieuvriendelijkere toepassing

Eindhoven, 05 mei 2011 Zetes (Euronext Brussel: ZTS), de toonaangevende pan-Europese leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, heeft de ISO 9001:2008-certificering gekregen voor haar labelproductie. De certificering geldt zowel voor de fabriek als een nieuwe productielijn, die standaardlabels aanmaakt met een innovatief grondvel. De grootste voordelen hiervan zijn de milieuvriendelijkheid, de afdrukkwaliteit, de uitstekende prestaties en de stabiele prijs.

Zetes‘˜ eigen labelproductie past in de strategie om klanten totaaloplossingen te bieden op Printing en Print & Apply vlak. Haar standaardlabels worden gebruikt door klanten in heel Europa. De labels zijn universeel en gecertificeerd zodat ze compatibel zijn met alle printers die op de markt beschikbaar zijn: Zebra, Sato, Datamax, Tec, Intermec, Cab enz.

Nieuwe milieuvriendelijkere labelreeks voor extra productiviteit
De nieuwe productielijn introduceert labels met een innovatief grondvel. Het wordt geproduceerd volgens de meest recente milieurichtlijnen en levert grote voordelen op. Dankzij het geavanceerde materiaal vergroten klanten hun productiviteit met 25% en laten ze hun Print & Apply uitrusting optimaal functioneren. De oplossing garandeert een optimale afdrukkwaliteit en scheurt in vergelijking met traditionele grondvellen minder af. Bovendien zijn de nieuwe grondvellen te recyclen en is de prijs stabieler dan bij vellen op basis van papier.

De nieuwe productielijn is het resultaat van Zetes‘˜ continue inspanningen op het vlak van onderzoek & ontwikkeling en innovatie, en het voortdurend zoeken naar duurzame oplossingen.

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Cà´te d'Ivoire, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 900 werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2010 bedroeg 216,7 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com