(Persbericht) Heenvliet, september 2010 Zetes Labelling Systems (onderdeel van Zetes Industries Euronext Brussel: ZTS), demonstreert tijdens de Macropak beurs voor het eerst de MD9000-installatie voor de farmaceutische industrie. Deze installatie is geschikt voor het aanbrengen en controleren van datamatrix-codes, inclusief mogelijkheden om vignetten, labels of sluitzegels aan te brengen, conform de eisen in deze industrie. Door een flexibel ontwerp is de MD9000 eenvoudig in nieuwe en bestaande productielijnen in te passen. De modulaire opbouw van het systeem maakt integratie mogelijk met hardwaremodules als boven- en onderetiketteerders, draaiunits met laterale transportbanden die doosjes op de gewenste manier plaatsen en invoercentreerunits. De MD9000 van Zetes maakt een efficiëntie productmarkering en controle in veeleisende productieomgevingen mogelijk. Zetes Labelling Systems is te vinden op stand 09.B039 van de Macropak verpakkingsbeurs, die van 5 tot en met 8 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

Print & Apply-oplossingen
Zetes toont naast de MD9000 een breed gamma van Print & Apply- en etiketteeroplossingen, voor de identificatie van items, dozen en pallets op de productielijnen met een hoge snelheid. Deze installaties van Zetes worden rechtstreeks geïntegreerd in de ERP's of WMS-systemen van bedrijven om te zorgen voor communicatie in real time en volledige producttraceerbaarheid, wat ondertussen een cruciale vereiste in de voedings- en drankensector is. Verder kan men bij Zetes ook terecht voor andere Goods ID-oplossingen, voor het nauwkeurig, veilig en betrouwbaar identificeren van goederen ter optimalisatie van de traceability in de supply chain. Barcode Scanning, Tracking & Tracing software, Voice Picking, naadloze ERP-Integratie, RFID, Logistieke Automatisering en Mobile Computing zijn hiervan enkele voorbeelden.

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Ivoorkust, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 800 (voltijdse) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 167,5 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.nl.