Eindhoven, 21 juli 2010 Zetes B.V. (onderdeel van Zetes Industries Euronext Brussel: ZTS), een Europese leverancier van oplossingen voor de automatische identificatie van goederen en personen, heeft Marco Malaihollo (39) benoemd tot Country Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van Zetes op de Nederlandse markt. Malaihollo is afkomstig van Wincor Nixdorf, waar hij vanuit Hong Kong leiding gaf aan een deel van de Aziatische activiteiten van het bedrijf en tevens verantwoordelijk was voor enkele wereldwijde klanten. Daarvoor is hij als business development director van Getronics betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitbouwen van het ´managed services‘˜ concept in de Aziatische regio. Voor Zetes Nederland ziet Malaihollo een aanzienlijk groeipotentieel op het terrein van Identification & Mobility solutions en uitbreiding van de dienstverlening.

à¢â‚¬Å“In de complete levenscyclus van oorspronkelijke productie totdat de producten uiteindelijk in de schappen van winkels belanden, bestaat bij onze klanten een groeiende en urgente behoefte aan transparantie en traceerbaarheidà¢â‚¬, vertelt Malaihollo. à¢â‚¬Å“Zetes heeft decennia lang aangetoond een autoriteit te zijn op het gebied van productidentificatie en kan daarom bedrijven helpen hun goederenstromen transparant te maken en daar waar mogelijk te optimaliseren en te automatiseren. De identificatietechnologie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en Zetes heeft zich tot doel gesteld deze technologie op een pragmatische manier beschikbaar te maken voor haar klantenà¢â‚¬.

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Ivoorkust, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 800 (fulltime) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 167 miljoen euro

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Zetes Nederland, Jasper Francken, tel: 040 844 44 44, email: [email protected]
AddIT Benelux, Peter Gloudemans, tel: 06 53471777, email: [email protected]