(Persbericht) à¢â‚¬¢ 13 websites in 8 talen aangepast voor lokale marktbehoeften in EMEA
à¢â‚¬¢ Gebruikersvriendelijkere interface en aanpasbaarheid voor klanten
à¢â‚¬¢ Engelstalige Zetes Corporate site voor investeerders en partners

Eindhoven/Brussel, 29 augustus 2011 Zetes Industries, leverancier van oplossingen en diensten voor automatische identificatie van personen en goederen in EMEA, heeft 13 nieuwe websites gelanceerd. Deze sites zijn allemaal toegankelijk via www.zetes.com en spelen beter in op de informatiebehoeften van zowel klanten, partners en investeerders, als prospects.

Het idee achter de vernieuwing van alle Zetes-websites was duidelijker onderscheid te maken tussen de beide kernactiviteiten van het bedrijf, zijnde oplossingen voor supply chain optimalisatie en het automatisch identificeren van personen. Verder zijn diverse marktspecifieke verbeteringen en toevoegingen aangebracht.

Websitebezoekers uit alle markten kunnen nu eenvoudiger de verschillende technologieën, producten en diensten die deel uitmaken van de Zetes-oplossingen verkennen en zelf alvast de meest geschikte combinatie vinden. Ter ondersteuning daarvan bevatten de sites tevens een uitgebreide verzameling praktijkcases van succesvol geïmplementeerde oplossingen voor herkenbare businessuitdagingen.

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Cà´te d'Ivoire, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 1000 werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2010 bedroeg 216,7 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com