(Persbericht) Eindhoven, 11 november 2010 Zetes B.V. (onderdeel van Zetes Industries Euronext Brussel: ZTS), een Europese leverancier van oplossingen voor de automatische identificatie van goederen en personen, is door printerfabrikant Printronix benoemd tot platinum partner. Door deze samenwerking versterkt Zetes het aanbod van bedrijfskritische industriële printers en ontstaat tevens de mogelijkheid tot serviceverlening aan bestaande klanten. Voor Printronix is Zetes een interessante partner vanwege de vele klanten en internationaal sterke marktpositie.

à¢â‚¬Å“Als platinum partner van Printronix kunnen wij zowel invulling geven aan de serviceafspraken van het overgenomen PHI DATA, als andere klanten meer keuze bieden bij de aanschaf van industriële printersà¢â‚¬, zegt Marcel Kars, senior Vice President Central Europe van Zetes. à¢â‚¬Å“Printronix is een gerenommeerde producent van een compleet assortiment industriële printers, waaronder Line Matrix Printers, RFID Printers, Thermische Barcode Printers, Laser Printers en complementaire softwaretoepassingen. Voor Zetes is deze samenwerking een logisch vervolg op de PHI DATA overnameà¢â‚¬.

Over Printronix
Printronix is al ruim 30 jaar fabrikant van bedrijfskritische industriële en zakelijke printoplossingen, met bijbehorende supplies en serviceverlening. Het bedrijf levert deze wereldwijd onder de bekende merknamen Printronix en TallyGenicom. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine, Californië en het Europese distributie- en servicecentrum in het Nederlandse Wijchen. Meer informatie is te vinden op: http://www.printronix.com à¢â‚¬Æ’

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Cà´te d'Ivoire, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 800 (fulltime) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 167,5 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com.