(Persbericht) Schoenenketen Ziengs kiest retailbureau Kega om haar formule voor 2011 vorm te geven. Kega zal naast de strategie ook de uitwerking naar offline en online communicatie verzorgen.

Voortzetting van goede samenwerking
Het eerste resultaat van de samenwerking dit jaar is de ontwikkeling van de folder van de nieuwe collectie van Ziengs. De regie van de fotografie, het ontwerp en de opmaak van de folder ligt volledig in handen van Kega. Kega en Ziengs hebben al eerder samengewerkt op het gebied van actiemarketing en e-commerce. Zo ontwikkelde Kega webshop Ziengs.nl , waar de volledige collectie van Ziengs online beschikbaar is. Ziengs koos na een pitch ook voor Kega om zowel retailcommunicatie, e-commerce als de actiemarketing voor 2011 invulling te geven.

Over Ziengs
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 64 jaar. De 76 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De brede schoenencollectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Ziengs heeft een ruime keuze schoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, S. Oliver, Timberland, Gabor, Ecco, Riverwoods, Mc Gregor, Yellow Cab, Van Bommel, Floris van Bommel, Gaastra & Timberland. Ziengs is vier keer op rij uitgeroepen tot beste schoenenwinkelketen van Nederland in de consumentenverkiezing Beste Winkelketen van Nederland.

Kega, dà© specialist in retail
Kega (www.kega.nl) is hà¨t retailbureau van Nederland. Kega ontwikkelt krachtige, effectieve 360 graden retailconcepten voor de (online) winkelvloer. Met als basis retailcommunicatie, actiemarketing en e-commerce bundelt Kega alle communicatiebehoeften van retailers onder à©à©n dak.
Klanten van Kega zijn onder meer Decorette, Primera, Score, en Telecombinatie.
_________________________________________________________________

Contactinformatie
Zie voor meer informatie over Kega www.kega.nl en over Ziengs www.ziengs.nl

Of neem contact op met:
Talitha Dhondai E: [email protected] T: 0252 750 275
Norbert Ruiter E: [email protected] T: 0592 379 379