We kennen het allemaal wel edelstenen aan een ketting gerijgd die niet altijd geschikt zijn om te dragen bij feestelijkheden. Daarom introduceert sieradenmetkarakter.nl een lijn met barnsteen sieraden die uitermate geschikt zijn voor feestelijkheden. Barnsteen wat ook bekend staat als amber, is in verschillende kleuren leverbaar o.a.; donkerrood, geel, groen en cognackleurig waarbij alle stenen met de hand worden gezet in zilver. De sieraden worden uit voorraad geleverd, waarbij de eigenaar een sieraad aanschaft met een uniek karakter. Omdat de sieraden van natuursteen zijn gemaakt is elk sieraad, u treft nimmer dezelfde kleur en vorm aan. Hier door heeft u een uniek sieraad.

De barnsteen sieraden die worden geleverd hebben niet alleen een lange historie als sieraad, maar ook als geneesmiddel. De Grieken en Romeinen geloofden al in de heilzame kracht van gefossiliseerde hars en in de middeleeuwen werd barnsteen in apotheken vermalen tot poeder en in zalfjes en druppels gestopt. Bij regelmatig inwendig dan wel uitwendig gebruik garandeerden kwakzalvers genezing van bijvoorbeeld migraine, depressie, veroudering, epilepsie, longziekten, geestesziekten of verlamming. Tegenwoordig wordt barnsteen nog altijd gebruikt tegen jicht en reuma en wordt barnsteenzuur verwerkt in verschillende medicijnen. Daarnaast wordt barnsteen sinds de 19e eeuw gebruikt in cosmeticaproducten.

Om exclusiviteit te garanderen heeft het Nederlandse bedrijf à¢â‚¬Å“Sieraden met karakterà¢â‚¬ gekozen om van de sieraden een select aanbod op voorraad te leggen. Voor de klant betekent dit dat alle getoonde sieraden op de internetsite uit voorraad leverbaar zijn. Uiteraard onder voorbehoud van gelijktijdige bestellingen, waardoor het unieke karakter van het sieraad behouden blijft. Via de webwinkel kan er zowel onder vooruitbetaling als via PayPal betaald worden. Vanzelfsprekend heeft de klant een zichttermijn. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Olga van Bel, telefoonnummer: 06 17050813 of via email: [email protected]

Website: http://www.sieradenmetkarakter.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular