Haarlem, 17 september 2009 De drie klinieken van Medinova mogen zich preferred supplier noemen van de zorgverzekeraars van Achmea. Deze hebben een aantal zorgaanbieders in Nederland geselecteerd waarvan zij overtuigd zijn dat hier kwalitatief zeer goede zorg wordt verleend. Deze zorgaanbieders worden zogenaamde ´preferred suppliers ´ van Achmea. Ook de klinieken van Medinova mogen zich preferred supplier noemen op het gebied van oogheelkunde (cataract) en op het gebied van orthopedie (hernia en knie arthroscopie knie, meniscusoperatie, voorste kruisband operatie, knieprothese).

Voordeel cliënten
De klinieken waarmee Achmea afspraken heeft gemaakt zijn geselecteerd, omdat zij voldoen aan de hoge eisen van zowel medische kwaliteit als ook de service en de snelheid waarmee patiënten worden geholpen.

De zorgverzekeraars van Achmea bieden klanten die naar de afdeling Zorgbemiddeling bellen, een zorgalternatief. Zij doen dit om klanten bewust te maken van het feit dat er in de zorg iets te kiezen valt. Aangezien zorgconsumenten het vaak moeilijk vinden om goed te beoordelen welke zorgaanbieders het beste zijn, helpt Achmea door klanten inzicht te geven in de kwaliteit van zorgaanbieders. Bovendien hoeft de verzekerde, zodra het à©à©n van de preferred suppliers van Achmea kiest, geen verplicht eigen risico te betalen. De klant behoudt keuzevrijheid, de vrije artsenkeus die we in Nederland kennen, blijft gegarandeerd.

Over Medinova
Medinova is een netwerk van drie Zelfstandige Behandel Centra (ZBC´s): Kliniek Klein Rosendael (in Rozendaal bij Arnhem), Kliniek Zestienhoven (in Rotterdam) en Kliniek OMC Haarlem. In deze klinieken worden onderzoeken en behandelingen aangeboden op het gebied van de orthopedie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en algemene chirurgie. Deze klinieken worden geadviseerd en ondersteund door de Medinova holding, waar de afdelingen Personeel & Organisatie, Finance & Control, Facilitair, Marketing en Kwaliteit zijn ondergebracht.

De klinieken van Medinova zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als cliënt. Vrijwel zonder wachtlijsten. Kijk voor meer informatie op www.medinova.com

Website: http://www.medinova.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular