Moodrecht-18 april 2010-ALLENIEUWEGEBOORTEKAARTJES is geboren!
Voor jou als (toekomstige) ouder wordt de online zoektocht naar dat ene unieke geboortekaartje eindelijk weer iets makkelijker. Op deze -visueel overzichtelijke-verzamelwebsite met veel ontwerpers kun je namelijk snel verschillende stijlen proeven en je eigen smaak bepalen.
ONLINE
Online gaan de technieken waar de ontwerpers mee werken snel en zij kunnen perfect inspringen op nieuwe trends. In de meeste gevallen kun je een online gekozen geboortekaartje ook nog qua kleuren en details aan je eigen wens aanpassen. Veel voordeel dus bij het kiezen van een online ontwerp.
JOUW SMAAK
Iedereen is opzoek naar iets anders, iets nieuws maar natuurlijk wel binnen jouw eigen smaak. De gebruiksvriendelijke mix op deze website zorgt voor dagelijkse aanvulling van geboortekaartjes en een zoekfunctie op categorie. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar een echt Hollands kaartje. Dan vind je binnen dit thema Oer Hollandse kaartjes van de hipste ontwerpers!
Heb je een bijzonder, uniek kaartje gevonden naar jouw smaak dan is dit automatisch ook een super origineel kaartje! Het ontwerp is recent en gegarandeerd nog niet al jaren in gebruik.