Silverware lanceersw 5 juli een nieuw zoekportaal speciaal gericht op particulieren en ondernemers. Via www.silverware.nl is het voor de ondernemer mogelijk om tegen een kleine jaarlijkse vergoeding een bedrijfsprofiel aan te maken, waarna onbeperkt gebruik kan worden gemaakt van alle diensten.

Deze diensten bestaan uit het plaatsen van aanbiedingen, aanbestedingen, bedrijfsinformatie, stageplekken, vacatures en weblogs, die worden opgenomen in de zoekmachine van Silverware en in het eigen bedrijfsprofiel van het geregistreerde bedrijf wat door een ieder te benaderen is.

Het bedrijfsprofiel geeft een overzicht van alle diensten waar een geregistreerd bedrijf gebruik van maakt. De ondernemer heeft ook de mogelijkheid om in het bedrijfsprofiel het bedrijfslogo, foto’s van het bedrijf en een afbeelding die betrekking heeft op een geplaatste aanbieding te plaatsen.

Dit alles wordt geregeld via het “Mijn Silverware” onderdeel van de ondernemer. Vanuit Mijn Silverware beheert de ondernemer zijn bedrijfsprofiel, waar onbeperkt informatie kan worden toegevoegd voor alle diensten en een overzicht gevonden kan worden van de behaalde zoekresultaten. Ook heeft de ondernemer de mogelijkheid om via Mijn Silverware rechten toe te kennen aan personen die een particulier account bij Silverware hebben, om hen op Silverware te laten handelen namens het bedrijf.

Particulieren kunnen gratis een account aanmaken op Silverware, waarmee zij diverse voordelen hebben ten aanzien van ongeregistreerde gebruikers, zoals het zoeken naar stageplekken en vacatures. Vanuit het “Mijn Silverware” onderdeel van de particulier kunnen zij dan onder andere hun CV toevoegen en berichten versturen. Ook is er de mogelijkheid een lijst met favoriete bedrijven bij te houden.

De doelstelling van Silverware is om dit concept in de toekomst verder uit te breiden en te optimaliseren met meer diensten, afgestemd op de wensen van de gebruikers.

Voor vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brian van der Graaf via telefoonnummer 0184 621 736 tijdens kantooruren of e-mail adres [email protected] en natuurlijk via het bedrijfsprofiel van Silverware op www.silverware.nl

bron:Silverware