Wieringerwaard 24 maart 2008

Heeft u een dak waar u zonnepanelen op zou willen leggen?

Dat is haalbaarder dan u denkt. Zeker als u bedenkt dat de energie prijzen de afgelopen jaren alleen zijn gestegen en dat dit nog wel even zal doorgaan.

Met een eenmalige investering bent u minder afhankelijk van de grote energieleveranciers en legt u de elektra prijs voor minimaal 30 jaar vast (u heeft 30 jaar levergarantie) voor u en uw gezin. Met de aankomende subsidie zal het alleen nog maar interessanter worden. U krijgt namelijk voor elke geleverde kilowatt de aankoopprijs van uw leverancier retour, plus de subsidie van 33 cent per kilowatt. (Subsidie) 33 cent + (leververgoeding) 23,4 cent = 56,4 cent per kWh. Tegenwoordig zijn er panelen die niet als zodanig herkenbaar zijn, dus ook dat is geen reden meer om het niet te doen, en u kunt ze net als uw keuken mee financieren in uw hypotheek.

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Zo kan P. Breet ze op een schuin of plat dak plaatsen. Maar ook als indak systeem waarbij de panelen de dakpannen vervangen of zelfs in uw gevel verwerken. Maar ook voor de agrarische en industriele sector is er een oplossing. P. Breet heeft kant en klare daksystemen die bestaan uit geïsoleerde dakplaten met geïntegreerde zonnepanelen. Voor meer informatie en rekenvoorbeelden kijkt u op www.pbreet.nl of op www.zonnepaneel.org