(Persbericht) SUNBERG ZONWERING MEERKERK UTRECHT ZUID-HOLLAND. Z-H,
BUITEN ZONWERING, BINNEN ZONWERING, MARKIEZEN, ZONNESCHERMEN, VERTICALE LAMELLEN, HOUTEN JALOEZIEà‹N, SCREENS, ROLGORDIJNEN, VOUWGORDIJNEN, LAMELGORDIJNEN, ZONWERINGEN, HORREN EN ROLLUIKEN MEERKERK UTRECHT.

Zonwering lexmond, meerkerk, utrecht, nieuwegein, ijsselstein, vianen, hagestein, Meerkerk, culemborg, geldermalsen, alblasserwaard, zederik, sliedrecht, hardinxveld-giessendam, houten, gorinchem, arkel,

NU TOT 20% KORTING OP UW BINNEN EN OF BUITENZONWERING BIJ ONLINE
BESTELLING!!!!!!!!
Bezoek onze showroom in Meerkerk (op ongeveer 8 km afstand van Gorinchem) en krijg advies op maat van een van onze specialisten. Heeft u liever advies aan huis dan is dit uiteraard ook mogelijk. Ook de montage kunt u natuurlijk door Sunberg laten verzorgen.
Kijk op onze site voor het produkt dat het best bij u past, vraag uw prijs aan en zie onze talloze mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen, screens, horren, veranda's, buitenjaloezieen, garagedeuren, raamdecoratie binnen o.a alu jaloezieen, rolgordijnen, paneelgordijnen, houten jaloezieeen, plisse gordijnen, plisseduettes, shilloutes, shutters, lammellen, vouwgordijnen.

ZONWERINGEN MEERKERK
Sunberg zonwering is een producent en leverancier van binnen en buitenzonwering. Wij zijn ons bedrijf in 2000 begonnen met als doel topkwaliteit zonwering leveren tegen een scherpe prijs. Omdat wij de
productie veelal in eigen handen hebben kunnen wij dit zeker waarmaken. Omdat we zelf overtuigd zijn van de kwaliteit van onze produkten kunt u rekenen op een uitstekende service en garantie.

ZONWERING KNIKARMSCHERMEN
Het brede programma knikarmschermen van Sunberg biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven, en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren een standaard programma maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.
Kiest u voor knikarmscherm dan kiest u voor een sieraad aan elk huis.

ZONWERING UITVALSCHERMEN
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorg niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet mogelijk is om onder het scherm te lopen op te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing.

MARKIEZEN ZONWERING
De meest fraaie zonwering is de markies; ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect
zorgen.

ROLLUIKEN
UW WARMTE, PRIVACY EN VEILIGHEID!
Doordat Sunberg de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan.

HORREN HORDEUREN EN HORSYSTEMEN
Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend via gesloten ramen weer naar buiten proberen te vliegen. Daarvoor heeft SUNBERG zonwering diverse oplossingen. Zoals de originele Japanse plissà© hordeur; het horgaas rolt niet op, maar vouwt op.
De treklijst blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug.

ALUMNIUM JALOEZIEEN
De horizontale jaloezieën collectie van Sunberg is verkrijgbaar in meer dan 250 verschillende kleuren en dessins. Van trendy tot tijdloos. Van sfeervol tot zakelijk.

HOUTEN JALOEZIEEN
Houten jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. De collectie bestaat uit bijna 50 kleuren. De lamellen worden afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

LAMELGORDIJNEN
Sunberg biedt U een brede collectie lamellen. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing; thuis à©n op de werkplek! Er is een breed scala aan sfeervolle kleuren en dessins. De lamelgordijnen worden perfect voor u op maat gefabriceerd.

MULTISHADES
Multishades is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishades op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom; combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

PANEELGORDIJNEN
De collectie paneelgordijnen vormt een onderdeel van de collectie rolgordijnen. Daardoor zijn deze twee mooi te combineren met elkaar. U kunt uw paneelgordijn zelf samenstellen door verschillende stoffen met elkaar te combineren.

ROLGORDIJNEN
Sunberg heeft een grote diversiteit aan stofsoorten in haar collectie. De collectie is gericht op de hedendaagse trends in stofsoorten, kleur, dessin, structuur en materiaal.

SILHOUETTE GORDIJNEN
Silhouette gordijnen geven uw woonomgeving een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het product straalt de klasse, warmte en comfort uit van gordijnen en vitrages. Daarnaast heeft Silhouette als prettige eigenschap dat de lichtinval door het kantelen van de lamellen volledig naar wens kan
worden afgestemd.

SCREENS
Dit type zonwering zorg ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering.

VOUWGORDIJNEN
Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. In deze collectie vindt u een ruim aanbod van meer dan 200 uni- en gedessineerde stoffen waaronder een grote verscheidenheid aan trendy retro stoffen.

GARAGEDEUREN
Bij Sunberg is het eenvoudig om uw garagedeur te kiezen. Er zijn verschillende uitvoeringen waarvan er altijd een bij de bouwstijl en het karakter van uw woning past.

SUNBERG
Lakerveld 22
4128 LM Lexmond
Telefoon: 0183-354059
mobiel: 06-41193055 /06-43677193

http://www.sunberg.nl