Vanaf heden is "wifi over cable" (WOC) van Comtec Co. Ltd. beschikbaar in Europa; draadloos internet via uw huidige CAI antenne-installatie, zonder de vervelende zwakke ontvangst op bepaalde plaatsen inhuis. De WOC elementen kunnen op eenvoudige wijze aangesloten worden op bestaande CAI antenne-installaties. Nadat de wifi-uitgang van de router is aangesloten op de speciale WOC splitter, zendt ieder WOC element het wifi-signaal uit. Hiermee is een perfecte draadloze internetverbinding gecreëerd met daarnaast een normale CAI aansluiting.

De WOC techniek is ook uitermate geschikt voor professionele toepassingen, zoals het verzorgen van draadloos internet in hotels of grote kantoren. De belangrijkste voordelen van deze techniek zijn de lagere "total costs of ownership", eenvoudiger management en minder interferentie in de drukke 2.4 GHz frequentieband. Een aantal 5-sterren hotelketens buiten Europa zetten deze techniek al naar volle tevredenheid in.

Het WOC platform bestaat uit verschillende elementen: A) invoerelementen om het wifi-signaal in te koppelen in het CAI coax netwerk, B) verdeelelementen om het signaal te splitsen naar meerdere uitgangen en C) eindelementen, welke het wifi-signaal uitzenden. Er zijn eindelementen beschikbaar met een ingebouwde antenne, maar ook het aansluiten van een externe antenne is mogelijk. Daarnaast hebben deze elementen een reguliere TV/radio aansluiting. Het WOC platform is geschikt voor zowel serie en parallelle CAI antenne-installaties.

Het aansluiten van de verschillende WOC elementen is zeer eenvoudig, zeker met behulp van de schema‘˜s. Tevens beschikt DigiPort Europe over een netwerk van professionele installateurs.

Website: http://www.wifiovercable.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular