Oud-Beijerland, 4 maart 2009

Het Zuid-Hollandse bedrijf SPP Online B.V. heeft de oplossing gevonden voor de ondernemer die zich gebonden en begrensd voelt door het uitbesteden van de salarisadministratie.

Veel ondernemers proberen administratieve taken vaak intern te houden, om er zo voor te zorgen dat alles binnen handbereik is. Ook de factor controle speelt hierin vaak een rol. Voor veel ondernemers was het echter nooit mogelijk om ook de salarisadministratie zelf te voeren.

SPP Online B.V. - met vestigingen in Oud-Beijerland, Apeldoorn en Terneuzen - heeft een online salarisadministratie softwareprogramma ter beschikking gesteld aan haar klanten, zodat deze zelf alles kunnen beheren wat te maken heeft met salarisadministratie, personeelsadministratie, verloningen en salarisverwerking.

Op de website www.spponline.nl kan de ondernemer toegang krijgen tot zijn eigen salarisadministratie. Directeur Emile Nijland zegt: "We maken het de ondernemer echt gemakkelijk. Door middel van de software kan elke ondernemer overal ter wereld vanuit zijn stoel de salarisadministratie beheren. Het maakt een wereld van verschil en het is vaak kostenbesparend".

Mocht u interesse hebben om de lonen van uw medewerkers op een nieuwe manier te verwerken, kijk dan op de website www.spponline.nl. U kunt zelfs eventueel een gratis demo login aanvragen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular