Amsterdam Gedurende het WK voetbal zorgt ZuidWesterSloep voor het WK-gevoel op het water. ZuidWesterSloep nodigt Oranjesupporters uit om samen de ideale kampioensboot te ontwerpen.

Met gezond vertrouwen gaat ZuidWesterSloep ervan uit dat ´we‘˜ 11 juli Wereldkampioen worden en het Nederlands Elftal een paar dagen later haar zegetocht door de Amsterdamse grachten maakt. Vooruitlopend op deze gelegenheid claimt ZuidWesterSloep dà© kampioensboot en roept supporters van het Nederlands elftal op de kampioensboot te ontwerpen. Om ´onze jongens‘˜ toe te juichen gaat ZuidWesterSloep al vanaf de finalerondes met een elektrische sloep varen die geheel in de sfeer is van het Wereldkampioenschap.

Met behulp van een foliewrap-techniek is het mogelijk de sloep van ieder grafisch design te voorzien, dus kan iedere creatieve geest hiervoor via internet een digitaal ontwerp aandragen. Op de website www.zuidwestersloep.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe de ontwerpen kunnen worden aangeleverd. De namen van alle inzenders worden in het uiteindelijke resultaat verwerkt om de gezamelijke bijdrage aan de kampioensboot te benadrukken. Samen worden ´we‘˜ Wereldkampioen.

Via Twitter-account @ZuidWesterSloep en de ZuidWesterSloep-Facebook group blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en ingestuurde ontwerpen.