Van Meijl Freriks, gevestigd in Eindhoven en Tilburg, heeft voor het stijgende aantal ZZP-ers in Nederland een compleet en aantrekkelijk ZZP-pakket samengesteld. Doordat we een sterk gespecialiseerd kantoor zijn voor ZZPers/eenmanszaken, hebben we ervaring opgedaan in de diverse branches. De bouw-, financiële-, ITC en zorgsector zijn de meest voorkomende branches, zowel klein bedrijf als MKB onderneming, die wij als klanten binnen ons kantoor hebben. Van Meijl Freriks is het administratiekantoor voor de ZZP-er/eenmanszaak in de regio Eindhoven, Breda - Tilburg en daarbuiten.

Wat houdt nu het ZZP- pakket daadwerkelijk in ?

In het ZZP-pakket zitten alle werkzaamheden die onder de wettelijke administratieve verplichting vallen. Verder hebben we het nog uitgebreid met aanvullende diensten waardoor u een volledig pakket heeft zonder verder nog om te kijken, met dit pakket bent u klaar en zijn de jaarlijkse kosten voor u duidelijk en komen er daarnaast geen extrakosten meer.

De volgende diensten zitten in het ZZP-pakket:

Het verzorgen van de boekhouding;
Begeleiden en adviseren bij fiscale vragen;
Verzorgen van de BTW aangiften;
Het opmaken van de jaarrekening;
Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor ondernemers;
Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor de partner;
Het opmaken van een tussentijdse rapportage;
Begeleiden bij het aanvragen van u VAR verklaring;
Adviseren bij het afsluiten van verzekeringen;
Alle correspondentie met de belastingdienst.

Dit is dus een uitgebreid pakket waarin alle werkzaamheden opgesloten zitten die jaarlijks terugkomen, u wordt dus niet verrast door facturen wanneer u ons om een advies heeft gevraagd. Dit pakket heeft een harde prijsafspraak welke duidelijk en helder is. Voor de prijs van dit pakket kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Er bestaat ook de mogelijkheid voor een verkorte vorm van dit pakket, ook daarvoor kan men altijd bij ons informeren naar de vaste prijs per maand voor deze versie.

Indien u besluit om zelf zorg te dragen voor u boekhouding, wat wij zeker adviseren, maken we een aparte vaste prijsafspraak. Voorwaarde is dan wel dat u gebruikt maakt van het boekhoudpakket welke wij ook op kantoor gebruiken, op deze manier kunnen we effectief en voordelig werken. We adviseren en begeleiden u bij het zelfstandig inboeken van uw administratie, de begeleiding wordt verzorgd door een ervaren boekhouder van ons kantoor.

Mocht u interesse zijn gewekt dan kunt u een geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen met onze adviseur. Daarnaast heeft Van Meijl Freriks een een compleet dienstenpakket die u altijd kunt raadplegen. Zie voor meer informatie hierover de website www.vanmeijlfreriks.nl