CULEMBORG - 11-12-2008: à¢â‚¬à…“Het eczeem van mijn zoontje heeft wel een rol gespeeld bij de aanschaf, maar het was niet de belangrijkste overweging. Nu we gezien hebben wat deze waterontharder doet, zou ik hem alleen al vanwege het gunstige effect op de huid niet willen missen. Kirsten Franssen uit Culemborg ergerde zich, als zo velen, aan de kalkaanslag in apparaten en op kranen*. à¢â‚¬à…“Had je net je rvs-gootsteen schoon gemaakt, waste je even je handen, zag je weer overal die vlekken verschijnen!

Ze had over verschillende oplossingen gelezen en gehoord. à¢â‚¬à…“Een filterkan bijvoorbeeld, om kalkvrij water in je strijkijzer te kunnen doen. Maar mijn man vond dat we het rigoureus moesten aanpakken; een systeem op de hoofdleiding. Dan had onze Jasper met zijn eczeem er waarschijnlijk ook wat aan. Zou goed kunnen. Sommige van mijn vriendinnen met huidproblemen gebruiken ook onthard water.

Dat konden ze beter wel even aan de dermatoloog vragen, vond de huisarts. à¢â‚¬à…“Die had er wel vertrouwen in en moedigde ons aan. Hij had groot gelijk. Vroeger moest ik Jasper altijd helemaal insmeren met olie, zà³´n droge huid had hij. Nu kan ik volstaan met gewone huidlotion. Geen vet geklieder meer en zijn huid ziet er ook echt beter uit. Mijn man en ik merken trouwens ook een gunstig effect op onze huid. En we hebben bovendien minder zeep en shampoo nodig.

Het gezin Franssen vroeg her en der een offerte aan. à¢â‚¬à…“We hebben voor AquaCell gekozen omdat die het voordeligst was. Maar mijn man heeft ook wel goed gekeken naar de garantievoorwaarden en de certificering. En wat heel geruststellend was; als je niet tevreden was, mocht je het apparaat na een maand laten weghalen en kreeg je je geld terug.

Kirsten Franssens eerste ervaring met het ´nieuwe water´ was overigens wel hilarisch. à¢â‚¬à…“Ik zou laat op de avond een bad nemen, maar er kwam maar een heel klein en donker straaltje uit. Mijn man de volgende dag gelijk opbellen. Bij AquaCell begrepen ze het direct: ´Uw loodgieter heeft het apparaat verkeerd om geplaatst.´ Het was gauw verholpen, maar wel een beetje genant natuurlijk.

Nu doet Kirsten Franssens waterontharder precies waar ze hem in eerste instantie voor wilde hebben: à¢â‚¬à…“Alle kranen en bakken blijven prachtig schoon. De waterkoker, die helemaal aangekoekt was, is zelfs na een paar weken ´vanzelf´ weer schoon geworden. En er is mà©à©r: à¢â‚¬à…“Het water smaakt nu veel beter; net zoals dat lekkere mineraalwater uit flessen. Koffie en thee ook. Vroeger had je zo´n heel dun, olie-achtig vel op de thee. Dat zien we nu nooit meer.

* De waterhardheid in Culemborg bedraagt 12,5. Dat is ´erg hard´. De meest extreme waterhardheid in Nederland komt in Gelderse gemeenten voor en ligt rond de 15. Boven een hardheid van 5 wordt waterontharding voor waterverwerkende apparatuur als vaatwassers aangeraden.

Meer informatie: www.aquacell.nl of bel naar 088 98 99 100

Noot voor de redactie:
Dit is een origineel persbericht.
Meer informatie is op te vragen bij M. Dijkstra (Aquacombi) via het telefoonnummer 088 - 98 99 100 of via [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular