Met de PET ALERT raamsticker maken huisdierbezitters hulpdiensten er op attent dat er zich huisdieren in hun woning bevinden. Daarmee vergroten zij de kans dat hun dierbare huisdieren een noodsituatie zoals brand, overstroming of een terroristische aanslag zullen overleven.

De PET ALERT raamsticker is gemaakt van statisch materiaal, zonder lijm te bevestigen en gemakkelijk te verplaatsen.

De PET ALERT raamsticker is verkrijgbaar via de website www.petalert.eu en via een groeiend aantal dierenspeciaalzaken, dierenklinieken, trimsalons en webwinkels. De adviesprijs bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 5,99 per verpakking. Er zitten 2 raamstickers in een verpakking. De eye-catching verpakking is tevens voorzien van een barcode.

Achtergrond
De PET ALERT raamsticker is ontworpen door Brenda Kjos in de Verenigde Staten en wordt daar door brandweerdiensten aangeraden. Sunshine Web Services is distributeur en vertegenwoordiger van PET ALERT raamstickers in Europa.

Over Sunshine Web Services
Sunshine Web Services is gespecialiseerd in de ontwikkeling en exploitatie van webwinkels en e-commerce concepten. Tevens is Sunshine Web Services distributeur en vertegenwoordiger van diverse populaire producten, zoals de PET ALERT raamsticker.

Inlichtingen
Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sunshine Web Services op telefoonnummer 06-48353818, of per email [email protected]. Of ga naar www.petalert.eu.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular