(Persbericht) Kali Libra, het synoniem voor bloeiende evenwichtigheid. Indie pop, onder de rook van schiphol, waar Bowie the Editors ontmoet. Vier muziekanten die de bagage achterlaten om een reis naar nieuwere gebieden te maken.

Startende vliegtuigmotoren zorgen voor een ruis in de oren van de singer-songwriters. Klaar voor vertrek. De zoektocht naar nieuwe muziek is behoudend, maar altijd richting het doel. Synth, gitaar, bas, drum en vocals die dichtbij klinken. Jaren brengen ervaring. Niets word geschuwd, alles dubbel gewogen. Kali Libra laat keuzes van het moment afhangen en is eigenlijk een en al onderbuik gevoel. De historisch kennis, gemengd met de technologie van vandaag, vormt de basis voor de lancering van de testvlucht die à¢â‚¬Å“Derived Termsà¢â‚¬ heet.

à¢â‚¬Å“Derived Termsà¢â‚¬, als je de brandstof mixt! 4 groovy motoren met de titels, Created Silence, Try, You and Me en Stay Away in een vlucht die de reiziger pakt en tegen zijn stoel gedrukt houdt! Het album is o.a. te downloaden bij de belangrijke downloadstores zoals itunes en amazon.