(Persbericht) Schreeuw van het volk
Het platform Walk of Shame is een burgerinitiatief van mensen die zich boos maken over de keiharde bezuinigingen van Kabinet Rutte. Hierbij staat niet de mens, maar de staatskas centraal. De stapeling van bezuinigingen zijn mensonwaardig en schaamteloos. Deze bezuinigingen ondermijnen direct de solidariteit tussen de inwoners van Nederland.
Op onze actie van 19 september op het Plein in Den Haag, laten wij zo breed mogelijk standpunten van verschillende mensen en betrokken organisaties te woord. Het doel van deze actie is een tegengeluid te laten horen en op deze wijze een grote stap maken in het behouden en verbeteren van de solidariteit. Wij kunnen en mogen het niet laten gebeuren dat het Kabinet Rutte de tegenstellingen tussen arm en rijk, ziek en gezond, jong en oud, zo op scherp zetten met haar schaamteloze bezuinigingsdrift.
Wij nodigen dan ook iedereen uit om naar Het Plein in Den Haag te komen. Daar zal om 2 voor 12 de aftrap voor de à¢â‚¬Å“Walk of Shame Tourà¢â‚¬ plaatsvinden.
Mede dankzij de goede raad en daad van onder meer Rekening Retour, Plein der Beschaving en de SP, hebben wij tot circa 2 uur een gevarieerd podiumprogramma bestaande uit diverse sprekers en artiesten. Daarna zullen wij gezamenlijk vertrekken naar het Malieveld om ons aan te sluiten bij de actie van FNV en CG-Raad.
Wij rekenen dan ook op een bomvol Plein en Malieveld.

NOTE VOOR DE REDACTIE:
Contactpersoon: Mary Hellebrekers [email protected]
Website: http://www.walkofshametour.nl

Dit is een origineel persbericht