(Persbericht) Op dinsdag 17 mei vindt voor de derde keer het NK Glazenwassen plaats. Dit jaar is AaRiverside de partner van het NK Glazenwassen en wordt hierbij ondersteund door: SVS, Collà©, Salki, Unger en Dirks die prijzen en materiaal beschikbaar stellen. Een groot aantal deelnemers gaat dit jaar de strijd met elkaar aan, op de grond, op de ladder en in de hoogte. Monique van Kuijk winnaar van 2009 komt dit jaar haar titel verdedigen.

SVS beoordeelt de toekomstige NK Glazenwasser op: veiligheid, snelheid, ergonomie en vakbekwaamheid. De wedstrijdonderdelen bestaan uit: het opzetten en lopen met een ladder, het wassen van een raam op de hoogwerker, het wassen van diverse soorten ramen met de ladder en het terugplaatsen van de ladder op de startpositie. Gedurende de dag kan het publiek genieten van al het spektakel op het wedstrijdterrein.

Om 10.00 uur is de aanvang van de wedstrijd. De deelnemers strijden via een knock-out systeem tegen elkaar. Uiteindelijk blijven er 2 deelnemers over en vindt de finale plaats om 13.30 uur met aansluitend om 14.00 uur de prijsuitreiking. Na de prijsuitreiking is het voor het publiek mogelijk om deel te nemen aan de Speed-wash competitie en te laten zien wie te laten zien wie zich de snelste glazenwasser van Nederland mag noemen. Hebben we je interesse gewekt? Geef je dan nu snel op voor het AaRiverside NK Glazenwassen via: www.nkglazenwassen.nl en tot ziens op 17 mei! Voor meer informatie bel: 076-5484007 of mail: [email protected]