Utrecht 29 mei 2012 Het succesvolle niche affiliate netwerk Affiliate4You groeit en breidt haar activiteiten uit naar België en Duitsland. Affiliate4You is in Nederland uniek en leading richting de doelgroep Jonge Gezinnen en bedient klanten als Prenatal, C&A, Babypark, Noppies en Zwitsal.

 Deze week is Affiliate4You gestart in België en Duitsland. De afgelopen jaren heeft Affiliate4You haar netwerk gestaag uitgebreid naar nu meer dan 250 gerichte campagnes. Zojuist zijn de eerste 8 campagnes live gegaan in België met partijen als C&A, Poobies, Babypark en Oilily. Komende maanden zullen er nog vele volgen als oa Kleertjes.com, Lief en vele anderen.

De Belgische en Duitse markt worden in beginsel bedient vanuit het kantoor in Utrecht.Volgens directeur en oprichter Rik van Elk is de stap naar België en Duitsland logisch.´De online marketing uitgaven groeien in België hard, terwijl er nog maar weinig gebeurt op gebied van affiliate marketing. Daarnaast liggen er in Duitsland veel kansen daar deze markt simpelweg 4x zo groot is als Nederland. Wanneer je dit koppelt aan de expansie van onze klanten naar het buitenland en hun groeiende vraag om onze succesvolle affiliate marketing in te zetten was nu het moment‘˜

De afgelopen maanden is Affiliate4You op meerdere vlakken druk geweest om deze groei voor te bereiden. Zo heeft op technisch gebied het systeem een upgrade ondergaan om meerdere landen aan te kunnen. Eind 2012 hoopt Affilifate4you zowel in België als Duitsland meer dan 80 campagnes te draaien.