(Persbericht) SINGAPORE (16 November 2011) agoda.com, een toonaangevende website voor online hotelboekingen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN), presenteert vandaag op haar Nederlandstalige website www.agoda.nl verschillende hotelaanbiedingen in Chiang Mai, ter gelegenheid van de Royal Flora Ratchaphruek Expo 2011.

De Royal Flora Ratchaphruek Expo werd voor het eerst gehouden in 2006 als eerbetoon aan Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Bhumibol en de Thaise koninklijke familie. Tijdens dit spectaculaire bloemenfestival werden op een oppervlakte van 80 hectare parkgoed, net buiten Chiang Mai's stadcentrum, meer dan 2200 soorten planten en bloemen vanuit de hele wereld tentoongesteld, met daarnaast thematuinen van 30 verschillende landen.

Het aankomende festival is van 15 december 2011 tot 15 maart 2012 en zal wederom indrukwekkend zijn. Het Royal Park zal opnieuw tot leven komen met sprankelende kleuren en duizenden buitenlandse en inheemse plantensoorten, waaronder honderden verschillende orchideeën. Verspreid over het park vind je de kleine gele bloesem van de Ratchaphruek boom, Thailands nationale bloem.

´Must-see‘˜ bezienswaardigheden van het festival zijn onder andere de uitgebreide Koninklijke tuinen en paviljoenen, een Orchidee Huis, een gebouw gewijd aan biotechnologie en bijzondere themaparken ontwikkeld door verschillende landen. Ook Nederland en België zijn vertegenwoordigd met eigen thematuinen. Een gigantisch reuzenrad, Ecopark voor kinderen en ´Imagination Light Garden‘˜ houden de jongere bezoekers bezig. Een dagelijks schema met culturele optredens maken dat gasten tussen de verschillende parken even kunnen ontspannen.

Naast een eerbetoon aan de Thaise Koninklijke familie, wil het festival bezoekers bewust maken van de opwarming van de Aarde en het belang van een verantwoordelijk milieubeleid benadrukken. Nationale en internationale symposiums worden gehouden met vooraanstaande Thaise en buitenlandse plantkundigen, die debatten zullen voeren over onderwerpen op het gebied van landbouw, tuinbouw en de productie van zijde.

Buiten de Royal Flora Expo om, kunnen reizigers een overvloed aan bezigheden en bezienswaardigheden aantreffen in Chiang Mai, een van Thailands meest charmante steden. Chiang Mai heeft tempels, nachtelijke markten, gezellige kroegjes, een boeiende kunstwereld en een bruisend nachtleven.

Chiang Mai is het hele jaar een geweldige bestemming en trekt verschillende soorten reizigers die een gematigd klimaat met een lage luchtvochtigheid aantreffen. Om klanten te helpen om kosten te besparen tijdens hun reis, heeft agoda.com de volgende hotelaanbiedingen in Chiang Mai die geldig zijn gedurende de Royal Flora Expo 2011.

Om meer te weten te komen over de aanbiedingen en wedstrijden van agoda.com, kunt u zich aanmelden op www.facebook.com/agoda. Voor meer informatie over de Royal Flora Expo bezoekt u de website www.royalflora2011.com.

Lees dit bericht op onze website:
http://www.agoda.nl/info/royal-flora-expo-2011.html

Noot voor de redactie

Over Agoda Company Pte Ltd:
Agoda Company Pte Ltd (agoda.com) is een toonaangevende, in Azië gevestigde website voor hotelreserveringen, gespecialiseerd in het aanbieden van hotelkamers tegen de laagst mogelijke tarieven. Agoda.com is onderdeel van Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Het netwerk van agoda.com omvat meer dan 160.000 hotels wereldwijd. Verspreid over de hele wereld biedt een internationaal personeelsbestand van ruim 700 hoogopgeleide medewerkers een eersteklas reserverings service. Agoda.com combineert lokale kennis met een lokaal netwerk, om zowel zakenreizigers als toeristen op maat te bedienen.

Aanvullend nemen alle klanten van agoda.com deel aan het agoda.com Premie Programma, waarmee zij voor hogere kortingen en gratis hotelovernachtingen kunnen sparen. In tegenstelling tot andere spaarprogramma‘˜s worden klanten niet beperkt tot à©à©n hotelketen, maar kunnen gespaarde punten worden verzilverd bij duizenden hotels, overal ter wereld en op elk tijdstip. Als lid van de Pacific Asia Travel Association (PATA) is het de doelstelling van agoda.com om reizen voor meer mensen betaalbaar en toegankelijk te maken.