Agoda.com heeft hotelaanbiedingen voor vroege vogels in Guangzhou in aanloop naar de China Import en Export Fair, de grootste en oudste beurs van het land en een belangrijk evenement voor importeurs, exporteurs en fabrikanten uit de hele wereld.

Dit jaar vindt het evenement voor de 112e keer plaats in drie 5-daagse fasen: van 15-19 oktober, 23-27 oktober en 31 oktober-4 november. De vorige bijeenkomst omvatte 1,2 miljoen vierkante meter aan expositieruimte waar 24.000 exposanten bijna 210.000 buitenlandse kopers verwelkomden. Maar de Canton Fair is slechts een klein deel van wat Guangzhou bezoekers te bieden heeft.

Als hart van de financiële wereld, toerisme, vastgoed, onderwijs en politiek op het zuidelijke vasteland, is Guangzhou is het levendige voorbeeld van alles wat het moderne China te bieden heeft. Deelnemers aan dit belangrijke evenement kunnen zich onderdompelen in de opwindende toeristische scà¨ne van Guangzhou en het aangename herfstweer en deelnemen aan belangrijke culturele attracties, genieten van historische en moderne architectuur, geweldige winkels en de authentieke Kantonese keuken.

Maar wacht niet te lang! Wie van plan is deel te nemen moet snel zijn om te profiteren van Agoda.com 's aanbiedingen van hotels die gemakkelijk toegang tot de bruisende binnenstad bieden, maar ook tot de belangrijkste toeristische attracties en het shuttlevervoer naar het beursterrein bij de Pazhou Complex en Liuhua Exhibition Center, waar de beurs wordt gehouden.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).