SINGAPORE (26 september 2012) Agoda.com heeft exclusieve winteraanbiedingen weten vast te leggen bij enkele opmerkelijke themahotels in Taiwan.

Nu bijzondere vakantiebestemmingen op het wereldwijde web voor het oprapen liggen, schroeven reizigers hun verwachtingspatroon steeds verder omhoog. Hotels spelen daar handig op in door hun gasten een unieke belevenis te garanderen. Bijvoorbeeld in de vorm van themakamers, een trend die een vlucht heeft genomen in Taiwan. Slapen binnen de muren van een eeuwenoud kasteel, wegdommelen in de Afrikaanse wildernis, jezelf omringen met luxueuze meubelen en snuisterijen: het kan allemaal in hotels op interessante locaties.

Themahotels ontstonden vanuit de gedachte dat je gasten bij elk bezoek weer iets nieuws te bieden moet hebben. Als alle kamers hetzelfde zijn is dit lastig, maar met allemaal verschillende kamers is de kans groter dat je gasten keer op keer geboeid blijven. Dit was het oorspronkelijke concept van de Madonna Inn, een themahotel dat op 24 december 1958 de deuren opende in Californië en tot op de dag van vandaag grote populariteit geniet. Dit hotel wordt algemeen erkend als het eerste themahotel ter wereld, maar heeft inmiddels vele navolgers die het concept hebben doorontwikkeld en uitgebreid.

In veel gevallen spelen themahotels in op de passies van hun gasten. Zo zijn er themahotels gewijd aan jazz, bergsport, tekenfilms en geschiedenis. Eigenlijk zijn er geen grenzen aan de creativiteit van deze hotels en komen ontwerpers en architecten met steeds extremere ideeën op de proppen.

Natuurlijk is er in Taiwan nog veel meer te zien dan alleen het interieur van uw hotel. De aanbiedingen van Agoda.com stellen reizigers in staat de rijke cultuur en historie van Taiwan te ontdekken tijdens de aangename en koele laatste maanden van het jaar.

Check aanbiedingen en vindt het hotel dat het beste aansluit bij uw smaak.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).