(Persbericht) De huid is het grootste orgaan in ons lichaam. Bijna 60% van wat we op onze huid smeren, lost op in ons bloed.
Vandaag de dag maken vele cosmetische bedrijven reclame voor hun à¢â‚¬Å“natuurlijkeà¢â‚¬ producten, terwijl deze vaak ook schadelijke chemische stoffen bevatten zoals: talk, minerale oliën, steenkool, asfalt en zelfs asbestvezels.

Ik leerde de farmaceutische- en de natuurlijke cosmetica en creëerde à¢â‚¬Å“Pureà¢â‚¬ uit het verlangen om cosmetische- , zwangerschaps- en babyverzorgingsproducten te maken die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Milieuvriendelijke producten die een gezonde, mooie huid bevorderen zonder chemische of kunstmatige conserveringsmiddelen.

De filosofie van "Pure" is om het welzijn van de consument te bevorderen door middel van gepersonaliseerde en op maat gemaakte schoonheids-producten die in harmonie met hun lichaam en het milieu hun werk doen.
Al mijn producten zijn gebaseerd op natuurlijke, plantaardige ingrediënten en kruiden, aangevuld met natuurlijke actieve en essentiële oliën om de zintuigen te stimuleren en de ziel te verlichten. Ze zijn verrijkt met sterk geconcentreerde anti veroudering materialen.

Met een bewezen basis van een alsmaar groeiende groep tevreden klanten, ben ik voortdurend blijven zoeken naar manieren om mijn producten te verbeteren en mijn doelgroep: die mensen die natuurlijke en gezonde producten waarderen, beter te bereiken.
Bio-markten zijn steevast populaire locaties om natuurlijke en biologische producten te vinden. Op vele van deze vooraanstaande markten kun je mijn producten vinden.

Mijn visie voor "Pure" is om iedereen bewust te maken over de ingrediënten van het product dat ze gebruiken. Om ze te onderwijzen over het risico van het gebruik van de gevaarlijke en schadelijke ingrediënten, met name in cosmetica-producten. Door het houden van de à¢â‚¬Å“boetiek stijlà¢â‚¬ van "Pure", het personaliseren en op maat maken van mijn producten, ben ik overtuigd dat mijn klanten zullen blijven genieten van de voordelen van het gebruik van gezonde en kwalitatief hoogstaande cosmetica.

Mijn recente activiteiten:
Naast de gespecialiseerde bio-markten en natuurlijke gerelateerde evenementen, promoot ik mijn producten op mijn website www.purecosmetics.info. Op deze website vind je een heleboel nuttige informatie, links en uitleg over alles wat met gezonde cosmetica te maken heeft. Je kunt daar ook het commentaar van mijn cliënten nalezen. Zo kun je ontdekken hoe ik onlangs met succes een aantal klanten met specifieke huid problemen, ondersteunde met mijn op Calendula (oorspronkelijk ontwikkeld voor luiers uitslag) gebaseerde crà¨me.
Een ander product, enkel gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, is ontwikkeld met de medewerking van een toonaangevende tattoo-shop om tatoeage brandwonden te behandelen. Ik ben voortdurend bezig om meer en betere producten te ontwikkelen om een gezondere levensstijl te bevorderen.

Contact: Nirit Yogev
[email protected]

Pure

06- 43075111