(Persbericht) Nederland 17 mei 2011 - Apacer Technology is een fabrikant van geheugenmodules, die recentelijk een strategisch partnerschap is aangegaan met het Amerikaanse bedrijf Diamond Systems Corporation om een rugged SODIMM te ontwikkelen. De ontwikkelde SODIMM is een specifiek ontwerp dat aansluit op de behoefte van de single board computer van DSC‘˜s.

De nieuwe SODIMM is volledig gemaakt volgens de MIL-STD202G 12G vibratie eisen en daarom perfect om gebruikt te worden in militaire voertuigen en andere omgevingen die onderhevig zijn aan vibraties. Dit geheugen module kan het probleem van loskomende componenten oplossen.

De nieuwe geheugenmodule biedt een kosten effectieve manier aan om aan de betrouwbaarheidseisen en prestaties van bedrijfskritische embedded computing toepassingen in markten zoals transport, industriële automatisering, medical en aerospace te voldoen.

In alle opzichten met inbegrip van de signaaloverdracht en de module functionaliteit is de rugged SODIMM identiek aan de normale SODIMM. Door de compatibiliteit met standard SODIMM sockets is er geen noodzaak om te investeren in dure connectoren. Apacer‘˜s nieuwe SODIMM maakt gebruik van de vertrouwde lay-out. Dit maakt het gemakkelijk om dit geheugen in zowel de SBC als in andere designs te gebruiken waar een betrouwbare geheugen vereist is.

Apacers rugged SODIMM ondersteunt operationele temperaturen van (-40°C ~ 85°C) om te kunnen voldoen aan de eisen van de omgeving waarin de SODIMM zal worden gebruikt. Apacer is toegewijdt aan het leveren van uiterst betrouwbare kwalitatief hoge geheugens, met een brede en profesionele diesntverlening op maat. Apacer is de eerste keus van opslag onder leveranciers van oplossingen voor zakkelijke gebruikers.

Over Apacer

Apacer Technology Inc. biedt een groot scala van industiële SSD, digitale consumer producten en memory modules aan. Dankzij de uitgebreide R&D, ontwerpen, fabricage en marketing is Apacer een leidende fabrikant in de industrie geworden. Sinds haar oprichting heeft Apacer altijd zijn slogan à¢â‚¬Å“Access the bestà¢â‚¬ waargemaakt betreffende de productiebetrouwbaarheid, innovatieve producten en service. Apacer voorziet haar klanten van hoogwaardige geheugen- en flashgeheugens met een hoge prestatie en betrouwbaarheid door middel van een marketingnetwerk via wereldwijde distributeurs en retail klanten. Apacer biedt vernieuwende, kunstzinnige digiale opslagproducten aan om digitale gegevens op te slaan, op te nemen en te delen die crusiaal zijn voor het werk en essentieel voor het dagelijkse leven.
http://eu.apacer.com/business/