(Persbericht) ApplicationNet, de online werkplekdienstverlener, is uitgeroepen tot het snelst groeiende middelgrote bedrijf van de provincie Groningen. ApplicationNet mocht dinsdagavond in Hoogeveen, de Gouden Gazelle in ontvangst nemen van het FD. Door focus te richten op de klanten en daarbij altijd te streven naar tevreden eindgebruikers, wist ApplicationNet over de afgelopen drie jaar een omzetgroei te realiseren van 142%. De door ApplicationNet ontwikkelde online werkplek wordt ook door KPN in de markt gezet als KPN Werkplek Online.

à¢â‚¬Å“We zijn enorm trots dat we dit jaar de Gouden Gazelle award hebben gewonnenà¢â‚¬, aldus Maarten de Vries, directeur en medeoprichter van ApplicationNet. Wij gaan een lange termijn relatie aan met onze klanten, net als met onze medewerkers. We zien steeds meer dat klanten kiezen voor cloud computing, we hebben de verwachting dat deze trend de aankomende jaren zeker aanhoudt.

à¢â‚¬Å“De afgelopen crisisjaren zijn we doorgekomen door een vernieuwende dienst te leveren die meegroeit en krimpt met onze klanten en dusdanig flexibel en aanpasbaar is dat gebruikers niet het idee hebben de regie te verliezen. Ondanks dat KPN Werkplek Online voor een groot deel gestandaardiseerd is, heeft de organisatie het vermogen om de eigen omgeving grotendeels zelf in te richten. Er wordt achteraf betaald op basis van gebruik waardoor ICT van een vaste kostenpost is veranderd in een variabele kostenpost.
Door onze gezonde financiële positie en ons hoogopgeleide personeel kunnen wij innovatieve investeringen blijven doen en zorgen dat de dienst stabiel en betrouwbaar blijft voor onze klanten.à¢â‚¬Å“

Over ApplicationNet
ApplicationNet startte in 2002 met de levering en het beheer van online werkplekdienstverlening. Sindsdien heeft de organisatie alleen maar groei gekend door onder andere de no-nonsense cultuur. De gehele organisatie staat dicht bij haar klanten. In de omgang met zowel de klanten als de leveranciers, partners en medewerkers streeft ApplicationNet ernaar om een langdurige relatie te onderhouden die vooral is gebaseerd op betrouwbaarheid, professionaliteit, nuchterheid en flexibiliteit.
Sinds 2007 is ApplicationNet een dochteronderneming van KPN.
Zie ook: www.ApplicationNet.nl

Voor meer informatie

Marsha Muller
Tel: (050) 316 67 90
Email: [email protected]