(Persbericht) Nu ook gezond drinkwater in Valencia!
Aqua-Sana Spain breidt uit met nieuwe vestiging in Valencia

Aqua-Sana Valencia is gestart. Als onderdeel van Aqua-Sana Spain S.L. dat al jaren succesvol is in Zuid-Spanje biedt zij zowel aan particulieren als bedrijven in de regio Valencia lekker, maar vooral gezond drinkwater. En dat is in Valencia geen overbodige luxe. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat naast de smaak vooral de kwaliteit van het water aan de Spaanse kust dermate slecht is, dat mensen hierdoor een verhoogd risico lopen op veel ziektes zoals kanker, alzheimer, artrose en nier- en galstenen.

De systemen van Aqua-Sana worden direct aangesloten op het gewone waterleidingnetwerk, waarna het met een geavanceerd systeem wordt gefilterd zonder verspilling van water. Kortom, altijd onbeperkt drinkwater.

Naast het belangrijke gezondheidsaspect levert het de gebruikers comfort (niet meer sjouwen met plastic flessen) maar bovenal geld op. In het dagelijks gebruik is een Aqua-Sana systeem al snel goedkoper dan de aanschaf van flessen water uit de supermarkt. Tenslotte is dit ook veel milieuvriendelijker door minder plastic afval en onnodig transport. In de huurprijs (al vanaf € 0,85 per dag) is service, onderhoud en de halfjaarlijkse vervanging van het filter zelfs al meegenomen. De machines hebben een modern design en kunnen worden uitgerust met verschillende opties, zoals heet en koud water.

Ook voor bedrijven waarbij geen waterleidingnetwerk direct voor handen is, heeft Aqua-Sana interessante oplossingen. Met de Aqua-Sana Air kan zelfs water uit de lucht worden onttrokken en omgezet in koel drinkwater.

Aqua-Sana Valencia heeft daarnaast nog andere kostenbesparende systemen, zoals bijvoorbeeld de à¢â‚¬Å“descalersà¢â‚¬, die het kalk uit het water filteren. Het harde water in de regio Valencia leidt er op dit moment toe dat veel wasmachines, vaatwassers e.d. vroegtijdig vervangen moeten worden.

Aqua-Sana Valencia staat voor 100% achter haar producten en biedt daarom ook gratis proefplaatsingen aan. Zonder enige verplichting.

Meer informatie op www.aquasana-valencia.es.

Contactgegevens:

Aqua-Sana Valencia

Erwin Hartgring
Tel. +34 622 87 37 07
E-mail: [email protected]
Website: www.aquasana-valencia.es