(Persbericht) Met het ´Heerlijk Avondje‘˜ voor de deur wil Baltus Bloembollen graag wat extra doen voor de gezinnen die gebruik maken van de Ronald McDonald huizen. De gezinnen hebben een zware tijd doordat à©à©n van de kinderen langdurig in het ziekenhuis verblijft. Met de pepernoten wil Baltus de families laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

De Ronald McDonald huizen bieden logeerplekken voor gezinnen van zieke kinderen op een steenworp afstand van het ziekenhuis. Zo kunnen de families zoveel mogelijk bij elkaar zijn in onzekere en moeilijke tijden. Het Sinterklaasfeest biedt deze kinderen natuurlijk de uitgelezen kans om weer kind te zijn en de stress even te vergeten.

Naast de logeerplekken voor gezinnen biedt het Ronald McDonald kinderfonds ook huiskamers in ziekenhuizen aan, vakantieverblijven en sportactiviteiten voor gehandicapte kinderen. Het kinderfonds helpt hiermee zoveel mogelijk zieke en gehandicapte kinderen. Om dit alles te realiseren is het fonds afhankelijk van vrijwilligers en donaties, ze ontvangen namelijk geen overheidssteun.

Baltus Bloembollen laat met deze actie wederom zijn maatschappelijke betrokkenheid zien. Naast de acties die de afdeling Baltus Fundraising faciliteert voor scholen en verenigingen om meer geld op te halen met de verkoop van o.a. bloembollen, ondersteunt Baltus regelmatig acties voor Goede Doelen. Kijk voor meer informatie op www.baltusfundraising.nl.