(Persbericht) Veelbelovende starter ziet groeipotentie en ambitie bevestigd

Hoofddorp, 30 november 2011 Been Management Consulting, gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van duurzame waardeketens, is geselecteerd voor FastForward. Dit unieke groeiprogramma helpt veelbelovende ondernemers hun bedrijf nog sneller en beter te laten groeien. Alleen ondernemingen met de potentie en ambitie om flink te groeien, kunnen deelnemen. In totaal worden er in 2011 vijftig Nederlandse bedrijven toegelaten tot het programma.

Been Management Consulting (Been MC) begeleidt bedrijven bij het realiseren van duurzame veranderingen in de waardeketen. Een duurzame waardeketen vraagt om aanpassingen in organisatie, samenwerking, processen en systemen. De consultants en projectmanagers van Been MC ontwerpen en realiseren deze duurzame waardeketens. Zij hanteren hierbij een gestructureerde, projectmatige aanpak met een sterke focus op change- en transitiemanagement. De aanpak van Been MC spreekt aan. In het eerste jaar van zijn bestaan realiseerde het bedrijf een indrukwekkende groei. De selectie voor FastForward is een bevestiging van de groeipotentie en ambitie van de jonge onderneming.

Directeur Roel Beentjes start deze maand met het FastForward-programma. Beentjes is verheugd over de toelating: à¢â‚¬Å“Deelname aan FastForward is een unieke kans om stelselmatig de focus van Been MC te toetsen en bij te sturen en zo als ondernemer versneld mijn organisatiedoelen te behalen. Het programma biedt een uitdagend netwerk van experts met bijzondere ervaring op het terrein van groei.à¢â‚¬

FastForward: Springplank voor de nieuwe Richard Branson
Het programma daagt ondernemers uit om hun dromen en ambities terug te brengen tot een strategisch plan van à©à©n pagina. Business classes verzorgd door (top)ondernemers, coaching door experts en ontmoetingen met investeerders helpen de deelnemers hun droom te realiseren. Ze worden hierbij ondersteund en uitgedaagd door experts als hoogleraar Mirjam van Praag van de UvA, aansprekende ondernemers zoals Wiet de Bruijn van de Boedelbak en talentvolle collega-ondernemers. Het programma wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband van B&A, de Baak, het Amsterdam Center for Entrepreneurship), Maxwell Group en Parma Group. Het programma is mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en overheden in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over groeionderneming Been MC kunt u contact opnemen met: Roel Beentjes via 023-3040017 of [email protected] Of kijk op de website: www.beenmc.com.

Voor meer informatie over FastForward kunt u contact opnemen met Natascha Walenberg via 06 526 316 70 of [email protected] Of kijk op www.gofastforward.nl.