(Persbericht) Sinds 1985 begeleidt Cofidis België dagelijks de particulieren en helpt hen de juiste kredietoplossing te vinden. Dankzij zijn waarden van nabijheid, verantwoordelijkheid en innovatie is Cofidis vandaag nummer à©à©n in België van het online consumentenkrediet. Op de website www.cofidis.be heeft u een overzicht van de hele financieringsgamma, lening op afbetaling, geldreserve, krediethergroepering, betaalkaart of Partner Card, online simulatie, of eenvoudige kredietaanvraag. Om zijn klanten nog beter te bedienen, biedt Cofidis België nu de iPhone applicatie Pocket Budget aan.

Wenst u uw uitgaven beter te beheren? Weten hoeveel u deze maand uitgegeven heeft? Welke u grootste uitgaven zijn? Het gemiddelde berekenen van wat u dagelijks nodig heeft? U hoeft daarvoor niet meer naar de bank te lopen: het staat allemaal op uw iPhone. Een budget beheren moet praktisch en handig zijn, en daarvoor stelt Cofidis de iPhone applicatie voor, om u dagelijks te begeleiden. De Pocket Budget iPhone applicatie is erg handig van gebruik: u hoeft enkel uw beschikbaar budget vast te leggen voor uw dagelijkse kosten, uw inkomsten en uitgaven te registreren, en uitgavencategorieën te creëren om snel uw uitgaven te kunnen indelen. U kiest de opvolgperiode die u wenst: week, maand, trimester of semester, en kunt in à©à©n oogslag uw uitgaven bekijken op een grafiek. De iPhone Pocket Budget applicatie van Cofidis laat u ook toe uw uitgaven uit te rekenen, alsook wat er rest en het dagelijks budget die u mag gebruiken. Bovendien zijn alle geregistreerde gegevens compatibel met uw computer. Pocket Budget is handig en geschikt voor het beheren van uw uitgaven en budget.

U hoeft geen klant te zijn van Cofidis om te profiteren van deze Cofidis iPhone applicatie: u kunt het gratis downloaden op www.cofidis.be. Afspraak dus op de website van dà© kredietspecialist voor particulieren, en profiteer van een praktische en gebruiksgemakkelijke dienst, die u helpt uw persoonlijke financiën nauwkeurig te beheren.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular