Rotterdam, 4 november 2009 Na groot succes in thuisland Spanje start BeRuby.com, de nummer 1 van alle cashback-portalen in Europa, nu ook in Nederland (http://nl.beruby.com). Met BeRuby kunnen slimme Internetgebruikers bij hun online-aankopen geld sparen en gelijktijdig met het surfen geld verdienen.

Alle adverteerders die met BeRuby.com een partnerovereenkomst hebben gesloten en voor hun online-activiteiten provisies betalen staan aangegeven met 1, 2, of 3 rubies. Hoe meer rubies naast het logo worden aangegeven hoe hoger de vergoede provisie is. Er is geen puntensysteem, maar een directe vergoeding met geld. Zo kan een gebruiker bij het online-shoppen snel €10,- sparen. Provisies zijn er bij het boeken van reizen, vluchten of huurwagens, voor de registratie bij een service of simpel voor het bezoeken van een website. De gebruikers kunnen hun eigen BeRuby-netwerk opbouwen (vrienden uitnodigen) en zo aan de provisies van hun netwerkpartners meeverdienen.

Twee jaar na de oprichting van het Social Casback-Portaal in 2007 verdienen al meer dan 280.000 gebruikers aanzienlijke bedragen met BeRuby. Dagelijks komen er ongeveer 1000 nieuwe Internetsurfers bij. à¢â‚¬Å“De actuele spaanse koploper verdient met BeRuby op dit moment maandelijks €2000,- door zijn activiteiten en die van zijn netwerkà¢â‚¬, zegt Miguel Acosta, oprichter en directeur van BeRuby. à¢â‚¬Å“Door onze intrede op de nederlandse markt bieden we deze kans nu ook voor de nederlandse gebruikersà¢â‚¬, aldus Miguel Acosta.

Huidig werkt BeRuby.com met meer dan 200 bekende adverteerders samen, die overzichtelijk in categoriën zoals kleding, reizen, electronica etc staan ingedeeld. Voorbeelden van partners zijn Marktplaats.nl, Staatsloterij, Apple, KPN, Mexx, Otto, Men at Work, Free Record Shop, HI, Kijkshop en vele andere er is voor iedereen wat.

Het persoonlijke Cashback-portaal om geld te verdienen
Beginnen bij BeRuby is erg simpel: na de registratie met naam, e-mailadres en wachtwoord is het account gelijk actief. De gebruiker kan zijn persoonlijke startpagina bij BeRuby.com naar zijn wensen voor al zijn dagelijkse of regelmatige Internetactiviteiten inrichten. Om bij het surfen of online-shoppen geld te verdienen moeten de gebruikers zich principeel bij BeRuby inloggen.

Geld terug (cashback) is er bij websites van adverteerders, die met BeRuby.com provisie-overeenkomsten hebben getroffen. BeRuby.com geeft 1/3 van deze provisie (voor een aankoop, registratie of het bezoek aan een website) verder aan de gebruiker. In totaal betaalt BeRuby.com 2/3 van de gegenereerde provisies, die bestaan uit directe provisies en provisies vanuit het netwerk, aan zijn gebruikers uit.

Dit kan een vast bedrag of een variabel percentage van de inkoopprijs zijn. De mogelijkheden om geld te verdienen onderscheiden zich per adverteerder en hangen ook af van de regelmaat waarmee de gebruiker van BeRuby gebruik maakt. Daarbij geldt: hoe meer rubies er naast de logos van de partner-shops aangegeven staan hoe hoger de provisie. Daarnaast wordt ook de hoogte van de provisie aangegeven. De gebruiker kan een uitbetaling van zijn verdiensten aanvragen vanaf een bedrag van €10,-.

Naast de vergoedingen, die door de adverteerders voor een bezoek aan een website betaald worden, vergoedt BeRuby het bezoek aan Hotmail, de dierenbescherming, Facebook, YouTube en het eigen BeRuby blog met 1 cent per bezoek/dag.

Revolutionair: aan de activiteiten van vrienden en vrienden van vrienden meeverdienen
Met BeRuby.com verdient men niet alleen door de eigen online-activiteiten, maar ook door de activiteiten van de eigen vrienden. Met de optie à¢â‚¬Å“vrienden uitnodigenà¢â‚¬ kan de gebruiker zijn eigen netwerk opbouwen. Hij krijgt dan de helft van wat zijn uitgenodigde en actieve netwerk door provisies en andere inkomsten verdient en dit tot twee levels. Dit betekent: bij een netwerk van maar 10 vrienden, die ieder ook weer 10 vrienden uitnodigen, verdient de gebruiker aan de provisies en inkomsten die door 110 gebruikers gegegeneerd worden. Met een netwerk van 20 vrienden, die ieder ook weer 20 vrienden uitnodigen, verdient hij mee aan de inkomsten die 420 gebruikers genereren - een leven lang. De provisies worden namelijk zonder tijdsbegrenzing uitbetaald, net zolang als dat de vrienden tot het netwerk behoren.

Over BeRuby.com:
BeRuby.com (www.beruby.com) met zit in Madrid werd in 2007 door Miguel Acosta, voormalig Vice President Business Development Europe van Ask.com, opgericht. Nu is BeRuby.com het leidende Social Cashback-portaal in Europa (bron: www.alexa.com). Met BeRuby sparen gebruikers bij een online-aankoop geld en verdienen ze met het surfen. Over hun eigen BeRuby-netwerk verdienen gebruikers bovendien aan de inkomsten van hun eigen netwerkpartners mee.

Contact:
MiRubi Internet S.L.
Miguel A. Acosta
Directeur
Telefoon: +34 91-3923652
E-Mail: [email protected]

Website: http://nl.beruby.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular