(Persbericht) Biketrails.nl brengt overzicht in Nederlandse mountainbike routes

Mountainbiken is een steeds populairder wordende sport. Ook in Nederland, fietsland bij uitstek, zijn er ruim 120 gemarkeerde routes uitgezet. Keuze genoeg dus, maar het vinden van een route was tot nu toe niet erg overzichtelijk. Biketrails.nl brengt daar verandering in: alle routes met alle denkbare achtergrondinformatie op 1 website!

In Nederland zijn ongeveer 120 speciaal voor mountainbikers uitgezette routes te vinden. Deze routes variëren in afstand, hoogteverschil, moeilijkheidsgraad, etc. Er is dus altijd een passende route te vinden. Juist het vinden van een route, was tot nu toe niet zo eenvoudig. Alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken, was niet overzichtelijk op à©à©n website te vinden. Zoeken en kiezen kostten daardoor veel tijd achter de computer. Tijd die een mountainbiker liever op de fiets zit!

Om in het vervolg snel de perfecte route te vinden, heeft Biketrails.nl een nieuwe website opgezet. Op Biketrails.nl is het mogelijk om alle informatie over een route op à©à©n pagina te bekijken. Elke route is voorzien van kaart, hoogteprofiel, startplaatsen, GPS-bestanden en ervaringen van mede-mountainbikers. Ook heeft Biketrails.nl een uitgebreide zoekfunctie waarmee mountainbikers makkelijk en snel een route kunnen vinden die voldoet aan hun eigen eisen. De routes die je niet mag missen volgens de gebruikers van Biketrails.nl, zijn snel te bekijken in de route top 10.

De website is gemaakt voor mountainbikers, door mountainbikers en de lancering is pas het begin. Achter de schermen wordt al weer druk gewerkt aan nog meer functionaliteit. Kortom, de makers blijven actief betrokken en aanvullingen zijn altijd welkom, dus heb je vragen, opmerkingen of suggesties. Neem dan gerust contact met ons op!

Met Biketrails.nl kunnen mountainbikers vanaf nu met een paar muisklikken de perfecte route vinden, de fiets pakken en gaan!

-----------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

www.biketrails.nl
E-mail: [email protected]