(Persbericht) Op 31 oktober jl. heeft Jan-Willem van der Zwaan namens RENA/Bits2Power een gratis demo trolley aan prijswinnaar TDE Lighttech uit Diemen uitgereikt. TDE Lighttech dankt deze prijs aan zijn bezoek aan de stand van Bits2Power op Elektrotechniek 2011 in Utrecht.

In de week van 3 t/m 7 oktober jl. heeft RENA op de beurs Elektrotechniek 2011 in Utrecht Bits2Power aan de Nederlandse thuismarkt gepresenteerd. 5 dagen lang konden bezoekers en exposanten hun hart ophalen en indrukken krijgen van de nieuwste systemen, technologieën en producten uit de complete elektrotechnische branche. Zo ook TDE Lighttech , die erg geïnteresseerd is in het lichtbesturingssysteem en daarom een poging waagde om een gratis demo trolley te winnen.

En niet voor niets! Op een zonnige middag is Jan-Willem naar Diemen gereden om de demo trolley aan à©à©n van de eigenaren van TDE Lighttech uit te reiken. Donald van Rijswijck is erg enthousiast over Bits2Power. à¢â‚¬Å“Het was voor mij een jongensdroom om besturing en voeding over dezelfde draden te combineren. Dit systeem heb ik tot nu toe nog niet eerder gezien!à¢â‚¬.

Donald kan nu zelf Bits2Power uitproberen en demonstreren. Hij ziet er veel in om dit systeem toe te passen in de hotelsector en vergadercomplexen.

Meer informatie over TDE Lighttech kunt u terugvinden op hun website, www.tde-lighttech.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bits2Power:
De Ambachten 12
4881 XZ Zundert
Nederland
Telefoon +31 (0)76-599 599 5
E-mail [email protected]
Website www.bits2power.com