(Persbericht) OTTO Work Force levert tot 2015 internationale uitzendkrachten aan Blokker Holding

Venray, 19 juli 2011 Blokker Holding en OTTO Work Force hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor de levering van internationale uitzendkrachten. Met een looptijd tot 2015 zal OTTO Work Force voor Blokker Holding en haar zusterbedrijven waaronder Leen Bakker, Xenos en Groenblok de preferred supplier zijn voor het leveren van internationale uitzendkrachten.

Jarenlange samenwerking Blokker Holding en OTTO Work Force
Deze overeenkomst vloeit voort uit de jarenlange positieve samenwerking tussen Blokker Holding en OTTO Work Force. Gezien de vergrijzende en sterk krapper wordende arbeidsmarkt kiest Blokker Holding voor à©à©n professionele partij die de inzet van internationale uitzendkrachten voor haar ondernemingen gaat organiseren.

Blokker Holding positief over internationale uitzendkrachten
Duco Avis, directeur logistiek bij Blokker: à¢â‚¬Å“Onze jarenlange ervaring met OTTO Work Force geeft ons het vertrouwen dat deze exclusieve samenwerking ons veel voordeel en rust oplevert.à¢â‚¬ Frank van Gool, directievoorzitter van OTTO Work Force: à¢â‚¬Å“Wij zijn verheugd dat wij de komende jaren bij Blokker preferred supplier zijn met betrekking tot internationale uitzendkrachten. De overeenkomst met Blokker onderstreept de positie die wij innemen bij steeds meer ondernemingen als duurzame partner op het gebied van flexibele personeelsvoorzieningà¢â‚¬.

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. De onderneming is gespecialiseerd in het invullen van tekorten op de arbeidsmarkt in het ene land met overschotten uit andere landen. Dagelijks heeft OTTO Work Force zo‘˜n 10.000 uitzendkrachten aan het werk; 4.000 in Nederland, 3.000 in Polen, 2.000 in Duitsland en op kleinere schaal is het bedrijf actief in, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. Samen met de eerder dit jaar overgenomen bedrijven Olympia Polen, Olympia Duitsland en EAR Holding verwacht OTTO Work Force in 2011 een omzet van ruim 185 miljoen euro. Op het hoofdkantoor in Venray zijn ruim 150 medewerkers van verschillende nationaliteiten werkzaam. OTTO Work Force onderscheidt zich in de markt door de uitgebreide begeleiding en opleiding van haar medewerkers. OTTO Work Force is lid van de ABU en VCU- en NEN-4400-1 gecertificeerd.

Noot voor de redactie
Dit persbericht leest u online op http://ottoworkforce.eu/nl/news/blokker-holding-kiest-voor-otto-work-force-als-preferred-supplier. Deze teksten mogen altijd gebruikt worden onder voorwaarde van vermelding van OTTO Work Force met een link naar www.OTTOworkforce.eu. Voor meer informatie kunt u contact openen met de heer Frank van Gool, Directievoorzitter OTTO Work Force, op telefoonnummer +31 (0)478 529 914.