(Persbericht) De populariteit van het Brabantse muziekprogramma à¢â‚¬Å“Brabant Toppersà¢â‚¬ wordt met de dag groter. Met bijna 1 miljoen website hits en de alsmaar stijgende kijkcijfers, zullen er naast de tv uitzendingen en opnamen ook live shows in de provincie plaats gaan vinden onder de naam à¢â‚¬Å“Vrienden van Brabant Toppersà¢â‚¬.

Op 25 november a.s. komen de à¢â‚¬Å“Vrienden van Brabant Toppersà¢â‚¬ naar de Feesttent in Noordhoek.

Vanaf 30 april volgend jaar gaat de à¢â‚¬Å“Brabant Toppers Roadshowà¢â‚¬ van start, die met diverse Brabantse artiesten de 20 grootste evenementen van Brabant zullen bezoeken.

Voor het komende voorjaar hoopt Brabant Toppers de aller eerste à¢â‚¬Å“Brabant Toppers Liveà¢â‚¬ te organiseren. Een mega tv spektakel, waar ze een 5000 bezoekers hopen te verwelkomen. De precieze datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Van 10 t/m 17 maart 2012 verhuist het hele circus naar Oostenrijk, waar 4 afleveringen worden opgenomen van à¢â‚¬Å“Brabant Toppers in de sneeuwà¢â‚¬.

Dinsdag 27 september a.s. worden weer 4 nieuwe afleveringen opgenomen in de Twee Gebroeders in Etten-Leur, met o.a. Ralph Mackenbach, Lisa, Amy & Shelley, Jolanda Zoomer, Johan Vlemmix, de Mannen van Brabant e.v.a.

Brabant Toppers is elke zondag vanaf 19:15 uur te zien bij Brabant10.