Brabant Toppers “On Tour”(Persbericht) De populariteit van het Brabantse muziekprogramma “Brabant Toppers” wordt met de dag groter. Met bijna 1 miljoen website hits en de alsmaar stijgende kijkcijfers, zullen er naast de tv uitzendingen en opnamen ook live shows in de provincie plaats gaan vinden onder de naam “Vrienden van Brabant Toppers”.

Op 25 november a.s. komen de “Vrienden van Brabant Toppers” naar de Feesttent in Noordhoek.

Vanaf 30 april volgend jaar gaat de “Brabant Toppers Roadshow” van start, die met diverse Brabantse artiesten de 20 grootste evenementen van Brabant zullen bezoeken.

Voor het komende voorjaar hoopt Brabant Toppers de aller eerste “Brabant Toppers Live” te organiseren. Een mega tv spektakel, waar ze een 5000 bezoekers hopen te verwelkomen. De precieze datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Van 10 t/m 17 maart 2012 verhuist het hele circus naar Oostenrijk, waar 4 afleveringen worden opgenomen van “Brabant Toppers in de sneeuw”.

Dinsdag 27 september a.s. worden weer 4 nieuwe afleveringen opgenomen in de Twee Gebroeders in Etten-Leur, met o.a. Ralph Mackenbach, Lisa, Amy & Shelley, Jolanda Zoomer, Johan Vlemmix, de Mannen van Brabant e.v.a.

Brabant Toppers is elke zondag vanaf 19:15 uur te zien bij Brabant10.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: