(Persbericht)
De meest uitdagende evenementen in Spanje!
Break-A-Way Events is dà© specialist in Spanje voor het organiseren van onder andere bedrijfsuitjes, georganiseerde groepsreizen, vrijgezellenfeesten, stedentrips, incentives, vriendenuitjes en evenementen.

Met onze kennis en ervaring in Spanje wordt jouw trip, met behulp van onze organisatie, geheid een succes. Zo heb je gedurende het gehele verblijf standaard persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Het vervoer van en naar de evenementen ter plaatse is standaard.
De ene dag een voetbalwedstrijd, de andere dag lekker golfen !!!
Een combinatie van evenementen maakt ons uniek. Of het nu gaat om een dagje golfen gecombineerd met een voetbalwedstrijd of even skiën gecombineerd met vissen, alles is mogelijk bij ons.

Het organiseren van een perfect evenement vereist kennis en ervaring en daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. Wij strijken alle plooien glad en zorgen voor een onvergetelijk evenement want een uitje naar Spanje moet een happening zijn.
Werkwijze Break-A-Way Events
Op onze site geef je per mail aan welke evenementen je wenst. Naar aanleiding van deze mail nemen wij contact met jou op. Wij bieden jou een offerte aan. Wanneer je gebruik wilt maken van onze offerte, boeken wij namens jou de evenementen. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven. Kortom: je kunt heerlijk genieten van jouw uitje en hoef je jezelf verder geen zorgen te maken.
Voor evenementen bestaande uit tenminste 20 personen, is een geheel vrijblijvend gesprek ook mogelijk.