(Persbericht) Chauffeur worden, het is de droom van velen, zo bleek recentelijk uit onderzoek van de Telefoongids. Het opleidingsinstituut voor directiechauffeurs Bruseco kan erover meepraten. Zij leiden al 10 jaar mensen op tot CCV-D gecertificeerd directiechauffeur. à¢â‚¬Å¾Het bezit van een CCV-D certificaat is tegenwoordig een minimale vereiste die door grote firma´s en limousinebedrijven bij de invulling van een vacature directiechauffeur wordt gesteldà¢â‚¬Å“, zegt directeur Vincent de Pijper.

Passie voor het vak
De informatiebijeenkomsten die het bedrijf iedere twee weken organiseert zitten bomvol belangstellenden. à¢â‚¬Å¾Ons enthousiasme over het beroep directiechauffeur dragen we graag uit. Directiechauffeur is een à©cht vak. In feite kun je het vergelijken met een secretaresse. Deze is voor een CEO een onmisbare medewerker om zijn taken goed uit te kunnen voeren. Dat geldt voor een chauffeur exact hetzelfde. Een goede chauffeur zorgt dat de man of vrouw op de achterbank veilig en comfortabel wordt vervoerd. Dat is een verantwoordelijke taak waarvoor een rijbewijs B echt niet voldoende is.à¢â‚¬Å“ stelt Vincent de Pijper.

Zomerkorting voor reeds gecertificeerde directiechauffeurs
Een goede directiechauffeur blijft aan zichzelf werken. Zo moet iedere CCV-D gecertificeerde directiechauffeur applicatiedagen volgen om zijn certificaat geldig te houden. Het jubilerende Bruseco biedt deze gecertificeerde directiechauffeurs in de maanden juni en juli 40% korting op de verplichte applicatiedagen. à¢â‚¬Å¾Dat geldt voor iedere directiechauffeur in Nederland en Belgie die over het officiele CCV-D1 certificaat beschikt. Ook directiechauffeurs die hun CCV-D certificaat hebben behaald bij collega-opleiders. Daar doen we niet moeilijk over,à¢â‚¬Å“ zegt De Pijper. à¢â‚¬Å¾ Als je trakteert verdient iedereen een tractatie. Iedereen is welkom bij Bruseco.

Business Club voor directiechauffeurs
Alle directiechauffeurs die bij Bruseco de applicatiedagen volgen kunnen lid worden van de Bruseco Business Club. Daarmee krijgen ze extra kortingen op onze masterclasses voor directiechauffeurs. , zoals VIP te Water, Levensreddende handelingen, Incidentmanagement en de Masterclass Etiquette.

Luxe hotels
Op de website www.bruseco.nl worden de inschrijvers van deze applicatiedagen ook nog eens beloond met een Luxery Hotel Cadeau Voucher t.w.v. 185 euro. Vincent de Pijper: à¢â‚¬Å¾Met deze Voucher kunnen de chauffeurs, samen met hun partner, in alle luxe heerlijk ontspannen bijkomen van hun drukke baan. Het mag dan wel een droombaan zijn, maar het is wel een intensief beroep.à¢â‚¬Å“ besluit Vincent de Pijper.