(Persbericht) Heerlen, 19 januari 2011 - Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde Engineering Document Management oplossing, heeft in 2010 een verdere groei doorgemaakt. Zowel het aantal klanten als het aantal verkochte licenties is flink gegroeid. In 2011, het 25-jarig jubileumjaar van Cadac Group, verwacht Cadac Organice BV haar succes verder voort te zetten.

Ook in 2010 hebben veel bedrijven in de bouw en engineering geïnvesteerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het verhogen van efficiëntie en productiviteit. Documentbeheer staat hierbij al jaren in de top 5 van aandachtspunten. Microsoft SharePoint krijgt als platform voor Enterprise Content Management en Project Collaboration steeds meer aandacht en lijkt inmiddels de standaard te worden voor documentbeheer en project-samenwerking. Met de toevoeging van Cadac Organice, die SharePoint geschikt maakt voor de bouw en engineering, biedt SharePoint een oplossing die perfect aansluit op de wensen en eisen van deze bedrijfstak.

Wereldwijd zag Cadac Organice BV in 2010 een verdere groei van het aantal klanten en verkochte licenties. Onder de nieuwe klanten bevinden zich zowel kleine als middelgrote bedrijven en multinationals in verschillende marktsegmenten, waaronder de bouw en engineering, infrastructuur, proces industrie, energie en nutssector.

In 2010 heeft Cadac Organice BV haar internationale activiteiten verder uigebreid met vestigingen in Houston, London, Kopenhagen en Stockholm. Tevens is in deze regio‘˜s de verkoopcapaciteit uitgebreid. Hiermee is Cadac Organice nog beter in staat haar klanten van dienst te zijn en verwacht zij ook in 2011 haar succes verder voort te zetten.

Cadac Group, waar Cadac Organice onderdeel van uitmaakt, viert in 2011 haar 25-jarig bestaan. Dit zal op 21 mei 2011 gevierd worden met een groots evenement met als thema à¢â‚¬Å“Cadac draait doorà¢â‚¬. Ook onze relaties zijn bij dit evenement van harte uitgenodigd en kunnen zich aanmelden via http://www.cadac.com/25.
De definitieve resultaten over 2010 worden in het tweede kwartaal van 2011 verwacht na goedkeuring door de Raad van Commisarissen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.