(Persbericht) Workshop campers & kamperen bij Meerbeek in Doetinchem.
Alles weten over het bezit en het reizen met de camper?

maandag 14 november 2011 - 19.15 uur

Tijdens deze workshop maakt Hans Groenendijk, een oude bekende in camperland, u op vermakelijke wijze wegwijs in het 'camperen'. Wat te kiezen, hoe te reizen, wat te verwachten, waar naar toe, wat zijn de kosten... en past het eigenlijk wel bij u?

En heeft u pas een camper gekocht: welke technieken kunnen het 'camperen' veraangenamen tijdens zomer- en wintergebruik. Deze zeer informatieve bijeenkomst wordt gehouden bij:

Meerbeek Caravans & Campers te Doetinchem.
Dinsdag 14 november, 19.15 uur
Nijverheidsweg 41
7005 AS Doetinchem
0314 344046
Deelname incl. 2 consumpties € 7,50 p.p. RESERVEER SNEL - VOL=VOL!

Aanmelden uitsluitend per e-mail: [email protected] onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en aantal personen. Betaling bij aankomst. Deze workshops zijn een activiteit van CAGROM CAMPER PROMOTIE. Voor nadere informatie kunt u ook zelf bellen met Hans Groenendijk: 06 - 53 19 25 47.

Ook de Nederlandse Kampeerautoclub is op deze avond vertegenwoordigd; voor al uw vragen en voor een voordelig lidmaatschap kunt u terecht bij Ed van der Star. website Nederlandse Kampeerauto Club

Tijdens de pauze is er voldoende tijd om rond te dwalen tussen de nieuwe campermodellen 2012 van Burstner, LMC & TEC ( totaal 20 stuks )en de speciale aanbiedings modellen Limited Edition 2012. Deze nieuwe camper modellen zijn compleet uitgerust met ( o.a. schotel, omnistor, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatiesysteem etc... ) en met veel prijsvoordeel te koop in de showroom van Meerbeek in Doetinchem.

Workshop campers & kamperen bij Meerbeek in Doetinchem.