(Persbericht) Had je net zo verheugd op een 5 daagse trip in een gepimpte auto door Europa, maar was je net te laat voor deelname aan de carbagerun? Geen probleem, laat je niet blij maken met een plekje op de reservelijst. The Cannonball Run is een nieuw initiatief van 3 enthousiaste autoliefhebbers die een week van avontuur en feest in petto hebben voor hun deelnemers. Met een fantastische route naar het warme zuiden is dit een veelbelovende nieuwkomer op de markt van ludieke auto tochten.
Deelnemers worden getrakteerd op een prachtige route, ludieke opdrachten en kunnen ook nog eens kans maken op de weekprijs van 1000 euro!
Hoewel het plezier voorop staat, gaat de organisatie niet voorbij aan het maatschappelijk aspect en dat doen ze door dat een deel van het inschrijfgeld te doneren aan KIKA en treesfortravel. Een kijkje op de website van thecannonballrun laat geen twijfel over, dit is een hele stoere rit. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet deelnemer zijn aan The Cannonball Run!Dus niet langer wachten, maar inschrijven dus op de website www.thecannonballrun.nl