Rotterdam,  04 oktober 2012 -  Een CHI stijltang kopen voor uw vrouw? Dat kan nà³à³it misgaan. Vooral als je net uit een ruzie komt - aanzetten met een CHI stijltang - maakt d'r dag helemaal goed. Vertrouw me,  ik spreek uit ervaring.  En,  toevallig of niet,  de CHI stijltangen zijn nu een maand lang voor 30%  minder te koop via JohnBeerens.com!

De stijltangen van CHI zijn namelijk  van zeer hoge kwaliteit en zorgen, ook in dit regenachtige weer, voor gladgestreken stijl haar.  En ja, daar worden de meeste vrouwen wel vrolijk van. De alternatieven van rond de €20 euro kunnen de klus ook wel klaren, maar in mindere mate als de CHI tangen. Die zijn van superieure kwaliteit en zijn daarom niet zomaar significant duurder. Dat neemt echter niet weg dat de kwaliteit ver te zoeken is, want met een levenslange garantie kun je de stijltang zo vaak als je zelf maar wilt kapot maken, onbewust natuurlijk,  zonder aanspraak op de garantie te verliezen.

Farouk Systems weet namelijk van zichzelf dat haar producten de beste in de markt zijn en kan zulke garanties daarom zonder meer geven!

Momenteel zijn deze CHI tangen allemaal voor minimaal 30% afgeprijs bij Johnbeerens.com. Ik zou zeggen sla je slag. Weet je verder niet wat voor haartype je vrouw heeft,  dan kun je onafhankelijk advies (en vooral gratis advies) aanvragen via een speciaal bevoegde website daarvoor. Een officiële reseller van de CHI stijltang.