Jongeren maken graag spontane korte uitstapjes om nieuwe steden en culturen te gaan ontdekken. Interhome biedt voor zulke jongeren appartementen aan in de meest trendy steden van Europa en de Verenigde Staten.

Maar waarom zou u in plaats van een hotel een vakantiewoning voor uw trip boeken? De voordelen liggen voor de hand: u geniet van meer ruimte, meer privacy à©n meer flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan de roomservice die u keer op keer komt storen, of aan de strikt vastgelegde etenstijden. Men kan dus leven zoals de lokale bevolking dat doet. En u spaart tergelijkertijd veel geld uit, want in vergelijking met een hotelverblijf is een appartement veel goedkoper. Bij Interhome starten de prijzen reeds vanaf €319 (bijvoorbeeld voor à©à©n week met 5 personen naar Praag). Er blijft dus meer geld van uw vakantiebudget over voor onvergetelijke activiteiten!

Op zoek naar een vakantiewoning in Rome, Parijs, Londen, Wenen, Madrid, Miami of New York?
Zowel trendsetters, koopverslaafden, nachtuilen als cultuurliefhebbers komen perfect aan hun trekken in een van onze topbestemmingen als Rome, Wenen, Parijs, Londen, Madrid, Miami of New York. Wie zijn vakantie in het hart van de stad wil doorbrengen doet er trouwens best aan om snel te boeken, gezien onze accommodaties in het centrum steeds fel begeerd zijn. Het is dan ook de beste manier om een stad echt te leren kennen.

Website: http://www.interhome.be

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular