Co-con, bekend van productontwikkeling van onder meer de Aroma Shower (http://www.aroma-douche.eu/nl/), komt nu met iets nieuws: online producten.

Online producten? Het betreft drie verschillende affiliate websites op het gebied van consumentenproducten. De sites zijn gemaakt met de techniek van Google sites, als proef voor verdere ontwikkeling in een later stadium. Het doel van de makers is het genereren van traffic in de populaire zoekgebieden à¢â‚¬Å“kokenà¢â‚¬, à¢â‚¬Å“parfumsà¢â‚¬ en à¢â‚¬Å“babyspullenà¢â‚¬.

Het is ze gelukt om met een van de websites al in de top 10 van Google terecht te komen. Dit is de website www.kinderwagens-vergelijken.nl, een site die doorverwijzingen biedt naar voordelige aanbieders van kinderwagens en babyspullen.

De tweede site is www.parfum-parfum.nl bedoeld voor Nederlandse prijsbewuste parfum kopers. Bij deze site zijn partners aangesloten als Bol.com en Parfum.nl. Hierdoor kunnen ook bezoekers uit België hier terecht (via de .be extensie).

Of Co-con ook weer bezig is met de ontwikkeling van fysieke producten? Ja, naast online blijft er ruimte voor de ontwikkeling van innovatieve producten zoals de Aroma Shower. De planning is om begin volgend jaar een product op het gebied van verkeersveiligheid te introduceren.
Tot die tijd blijft de focus liggen op online met de website voor kinderwagens, parfums en pannen (www.pannenset-pannen.nl). We kijken uit naar de volgende productintroductieà¢â‚¬¦

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular