(Persbericht) Persbericht
15 september 2011

Mister Feyenoord als sculptuur
Het langverwachte miniatuurbeeldje van Feyenoord-legende Coen Moulijn is vanaf deze week te koop bij kunstcentrum Artihove in Bergschenhoek.
Het beeldje is een eerbetoon aan de onnavolgbare dribbelaar, die begin dit jaar overleed.

´Coen‘˜ is 18 centimeter hoog en vervaardigt van bronskleurig Resin. Beeldend kunstenaar Corry Ammerlaan-van Niekerk, creatief directeur van Artihove, heeft Moulijn afgebeeld al zittend op een bankje. Ze noemt het een impressie van ´de mens Moulijn´. ,,Een knappe vlotte jongen. Hij zit lekker ontspannen, met heel nonchalant een bal in zijn hand. Dit is de Moulijn die in heel Nederland zo ongelooflijk populair was.‘˜‘˜

Het sculptuur is te bestellen op de website www.artihove.nl en kost 39,95 euro. Wie het beeld wil bewonderen, is welkom in de rustieke beeldentuin van Artihove aan de Hoeksekade 162.
Artihove, een internationaal opererende onderneming, maakt kunstzinnige objecten voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Variërend van relatiegeschenken, jubileumsculpturen tot grote standbeelden.
Ook heeft Artihove een eigen lijn met exclusieve en betaalbare tuin- en interieursculpturen. De beeldentuin van Artihove is de hele week open.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Jelle van Dijk
Artihove Art Centre
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek
010-5296060
[email protected]