(Persbericht) Coyote Systems in Nederland is sterk aan het groeien. De volledig legale radarverklikker maakt gebruik van een grote (en zeer sterk groeiende) internetcommunity. Gebruikers van een Coyote systeem houden elkaar op de hoogte van flitspalen en mobiele controles door een simpele druk op de knop van het systeem. Hierdoor wordt er een melding gemaakt, die wordt doorgestuurd naar andere gebruikers. Het systeem stelt de gebruikers tijdig op de hoogte van controles op de weg voor de auto.

Het Coyote systeem werkt totaal anders dan andere radarverklikkers in de markt. Door slechts informatie te delen via het Social Media netwerk van Coyote, en geen technische apparatuur te gebruiken voor het opsporen van controles, is de Coyote volledig legaal.

Recent is in Frankrijk nagedacht over een verbod op de Coyote systemen. Echter, een verbod is in principe niet mogelijk, omdat het uitwisselen van informatie via social media niet illegaal is. Het systeem werkt eigenlijk als het RDS systeem van uw autoradio of de POI van uw navigatie systeem. Het grote voordeel is echter dat het systeem zeer up-to-date is, terwijl de andere eigenlijk nog wel eens te kort schieten in actualiteit en volledigheid.

Met Coyote gaat u veilig op weg en bent u verzekerd van een tijdige flitscontrole waarschuwing zodat u rustig verder kunt.
Coyote systemen zijn onder andere verkrijgbaar bij Ziptuning. Nu volledig uit voorraad leverbaar!
Ziptuning Coyote radarverklikker

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular