(Persbericht) ´Met veel fun een feestje compleet maken‘˜, dat is de doelstelling van Tim Gruijters en Carlo van Kessel. Het Gemertse vriedenduo verhuurt met hun bedrijf ´Crazy Air‘˜ luchtkussens, spelen, hangtafels, krukken en andere feestartikelen. Voor elke leeftijdscategorie. Desgewenst stellen ze voor grotere groepen een compleet dagarrangement met leuke activiteiten samen.

Door Jan Winkelmolen

à¢â‚¬Å“Omdat direct in de regio weinig aanbod voor het huren van luchtkussens is, bracht ons het idee daarin een eigen bedrijf te beginnenà¢â‚¬, vertelt Tim Gruijters. à¢â‚¬Å“Aan de Zandstraat achter het woonhuis van Carlo beschikken we over een ruime opslaghal. Onze werkwijze is vrij simpel. Belangstellenden kunnen op de website hun keuze bepalen waarna ze de producten kunnen afhalen. Bezorging is eventueel ook bespreekbaar.à¢â‚¬

Doelgroep
Het tweetal mikt op vriendendagen, kinderfeestjes, familie- of vrijgezellendagen, maar kunnen ook een rol spelen bij opendagen van bedrijven en openingen. Kortom: voor elk wat wils.

Assortiment
De website van Crazy Air brengt een scala aan mogelijkheden in beeld. Naast Sara en Abraham wordt een grote variatie aan springkussen verhuur afgebeeld zoals soccer boarding, table soccer, whip him off, sumo set, just married. Maar ook biertafels, handboogschieten en klassieke spelen.

Geld
De prijzen die gehanteerd worden zijn volgens de twee in vergelijking met anderen echt scherp. à¢â‚¬Å“We hebben geïnvesteerd van ons spaargeld dus weinig vaste lasten. Het aanbod willen we stap voor stap uitbreiden, voorlopig is het naast onze baan een leuke bijverdienste, wellicht groeit er in de toekomst een full time baan uità¢â‚¬, weten ze tot slot.

Contact Crazy Air, Tim Gruijters, tel. 06-20072185, website: www.crazyair.nl