(Persbericht) Altijd al een persoonlijke kaart willen hebben? C-MOI maakt het mogelijk om eigen ideëen om te zetten in een persoonlijke (huis)stijl. Van trouwkaarten tot geboortekaartjes, maar ook visitekaartjes en bedankkaarten behoren tot het aanbod van C-MOI. Kortom, een breed scala aan creatieve, unieke en in het oog springende designs om een boodschap over te brengen.

In slechts enkele stappen ligt de persoonlijke kaart al in de winkelwagen bij C-MOI.NL. Met keuze uit de COLLECTIE, MIX&MATCH, MATCH&MIX en DESIGN YOUR OWN kan de fantasie de vrije loop gelaten worden. Niets is te gek!

'Voor onze dochter Nova heeft C-MOI precies onze wensen weten te vertalen in haar geboortekaartje. Super blij zijn wij met het resultaat. Nu wachten wij vol spanning het ontwerp van onze trouwkaart af!' - Robin Zijlstra en Linda Vonk -

Trouwen, kinderen krijgen, een bedrijf starten, je kunt het zo gek nog niet bedenken of C-MOI zet het op de kaart!

En met de GRATIS kleurenkaart wordt het nog makkelijker een eigen kaart in stijl te creëren.

KORTING!
Spot de fiets van C-MOI in Amsterdam, maak een foto, mail deze foto samen met de locatie ervan naar [email protected] en ontvang 5% korting op je bestelling.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie & beeldmateriaal kunt u terecht op c-moi.nl of contact opnemen met Anne Claire van der Lugt 06-25007958.